SKIN EVENT Be You skincare op 16 oktober


Kwaliteit, persoonlijke aandacht, een flinke dosis passie, kunde en ervaring, resultaatgerichtheid en ontspanning zijn al 12 jaar de kenmerken van Be You skincare. Dit resulteert in optimale, passende oplossingen voor klanten met veel direct resultaat. De innovatieve specialist in huidverbetering en -behandeling, permanente make-up, definitief ontharen, acne, littekens en huidverstrakking is inmiddels één jaar gevestigd op de prachtige locatie aan de Nieuwmarkt 59a in Lichtenvoorde. Een mooie gelegenheid om een SKIN EVENT te organiseren! De uitstraling van de praktijk past bij waar Be You skincare voor staat: kwaliteit met een sfeervolle touch, voor man, vrouw, jong en oud. Kom het zelf ervaren op 16 oktober!

Skin Event

Wil je kennismaken met de laatste trends op het gebied van huidverbetering? Kom dan op zaterdag 16 oktober naar het SKIN EVENT. Het team van Be You skincare verwelkomt je graag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Wie zijn er aanwezig?

  • Het team van huid- en permanente make-up specialisten en huidtherapeute
  • Specialist van alle huidverbeterende merken in het assortiment van Be You skincare
  • Tixel-specialist voor huidverstrakking
  • Eqology-deskundige, een betere huid van binnenuit!

NIEUW: Tixel!

Een revolutionaire behandeling gericht op huidverstrakking en verbetering. Vergelijkbaar met een medische CO2-laser, maar met minder pijn en minder lang herstel. Met de combinatie van de beste merken met medische en dermatologische achtergrond, behandelapparatuur én de aanwezige kennis maakt Be You skincare een uniek behandelconcept op maat.

Be You skincare 

Nieuwmarkt 59a

7131 LJ Lichtenvoorde

0544-842755

info@beyouskincare.nl

www.beyouskincare.nl

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *