Skylounge

Sky Lounge® zeer interessant voor horecabedrijven

Het gehele jaar door genieten van uw terras

Met een serre, tuinkamer of veranda verleng je de seizoenen en kun je optimaal genieten van het buitenleven. Aannemersbedrijf GZ Geveltechniek heeft veel kennis, kunde en de mooiste producten in huis. Het bedrijf in Lichtenvoorde is sinds kort exclusief dealer voor Nederland van Sky Lounge®, een zeer interessant systeem voor horecabedrijven maar ook voor particulieren.

Het betreft een bijzondere en compleet nieuwe vinding van het gerenommeerde Franse bedrijf  Espace Lounge. Het innovatieve Sky Lounge® biedt de mogelijkheid om 365 dagen per jaar gebruik te kunnen maken van het terras. De gepoedercoate aluminium constructie maakt de ruimte wind- en waterdicht en is volledig geïsoleerd. Het garandeert comfort in de zomer. Maar óók in de winter, want dan kan de ruimte volledig worden afgesloten.

Tijdens warme dagen kan het lamellen dak elektrisch worden geopend door middel van een geavanceerd schuifsysteem en met behulp van een afstandsbediening. Ook de wanden kunnen geopend worden, daarmee is het een flexibele oplossing voor alle seizoenen.  “Vooral horecabedrijven doen er hun voordeel mee”, zegt Patrick Groot Zevert van GZ Geveltechniek. Hij is samen met Walter Plaggenburg eigenaar van het allround aannemersbedrijf in Lichtenvoorde. “Met Sky Lounge bied je beleving en wordt het overdekte en warme terras ook in de wintermaanden gebruikt. Dat kan veel extra omzet opleveren.” Met de minimale stookkosten en de veel grotere omzet kan het mogelijk zijn dat de overkapping reeds met enkele jaren terug is verdient.

Particuliere klanten

Maar ook voor particuliere klanten kan het een alternatief zijn voor een tuinkamer of serre. Er zijn diverse soorten verlichting in de constructie mogelijk voor een sfeervolle uitstraling. Voor een indruk zie ook: www.espace-lounge.com

Als een ruimte of terras ongeïsoleerd kan blijven en geen schuivend dak nodig heeft, kan het Solisysteme dak uitkomst bieden (www.solisysteme.com). Deze constructie werkt met een kantelende lamellen. Ze kunnen naar wens zonwerend of juist zonintredend zijn afgesteld.

GZ Geveltechniek is dé specialist op het gebied van serres, tuinkamers, veranda’s, dakkapellen, kozijnen, aan- en verbouw en zonwering. Het bedrijf staat garant voor de beste kwaliteit én service. Duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn speerpunten. GZ Geveltechniek bestaat al bijna twintig jaar. Klanten profiteren van de bouwkundige achtergrond. De vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst van ontwerp tot oplevering.

Contact

Heeft u belangstelling in één van onze producten of wilt u geheel vrijblijvend meer informatie. Neem dan gerust contact met ons op.

Aannemersbedrijf GZ Geveltechniek
Edisonstraat 1B
7131 PB Lichtenvoorde
T   0544 379415
E   info@gzgeveltechniek.nl
I    www.gzgeveltechniek.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *