Slagman

Slagman Groep: hightech uit de Achterhoek

Slagman is actief als multidisciplinaire leverancier van kennis, onderdelen en assemblies/machines aan klanten in o.a. de food, speciaalmachinebouw, medical, automotive en semiconductor wereld. Ons bedrijf bestaat uit verschillende, complementaire afdelingen, waardoor wij in staat zijn om een uitgebreid pakket hoogwaardige diensten aan deze veeleisende klanten te leveren.

Smart engineering
Het slim toepassen van verschillende geavanceerde technieken als 3D-optisch scannen, vijfassig meten, spectrometrie (materiaalanalyses) en “state of the art” software, stelt onze engineers in staat om een goede analyse en plan van aanpak te maken, en dit om te zetten in een nieuw, geoptimaliseerd prototype, product of machine.

Onderdelenfabricage

Voor de productie van de veelal complexe onderdelen, hebben wij de beschikking over een zeer modern en gevarieerd machinepark, bestaande uit meer-assige CNC-bewerkingsmachines, CAD/CAM-software en hightech tooling en spanmiddelen. Ook testen wij momenteel met een zelfontwikkeld, nieuwe proces voor het 3D-metaalprinten van hybride producten met zeer hoogwaardige eigenschappen.

Constructie en plaatbewerking

Ook op het gebied van constructie- en plaatwerk kunnen wij bogen op een hoog niveau, hetgeen blijkt uit een groeiend aantal ISO-, ASME- en AWS- certificeringen waarover onze collega’s in deze afdeling beschikken. Door slimme plaatwerkconstructies te bedenken, kunnen we vaak lichte, maar zeer sterke en/of stijve constructies ontwikkelen, waarbij ook het design niet wordt vergeten.

Kwaliteitsborging

De parel van ons bedrijf is onze ultramoderne, geconditioneerde meetkamer met de unieke REVO-meetmachine. Deze machine wordt ingezet voor de kwaliteitscontrole, maar is ook vaak het startpunt bij nieuwe, interessante (ontwikkeling)projecten.

Blijven ontwikkelen

De ontwikkeling van ons bedrijf én onze medewerkers is voor ons heel belangrijk. Wij werken hierbij samen met studenten aan innovatieve projecten, faciliteren onze medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling en stimuleren iedereen om zijn of haar persoonlijke ambities in de techniek waar te maken.

Wij zijn hiervoor continue op zoek naar nieuw talent: enthousiaste techneuten die de top willen bereiken en het beste uit zichzelf willen halen. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Slagman Groep? Kijk dan op Werken en leren bij Slagman.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *