Autobedrijf Harold Arendsen

Sleept Nijland Tweewielers dit jaar onderscheiding in de wacht?

Al sinds 1959 is Nijland Tweewielers een begrip in ’s-Heerenberg en omgeving. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer, die samen met hun zes medewerkers het super leuke team vormt.

In de loop van de jaren is de winkel die nu 1.000 m2 groot is, diverse keren prachtig verbouwd en vergroot. Bij Nijland Tweewielers kunt u terecht voor (elektrische) fietsen, kinderfietsen en mountainbikes van bekende merken als Gazelle, Batavus en Koga. Er is ook een grote keuze uit tweedehands tweewielers. “Tegenwoordig zijn er ook elektrische mountainbikes, en die worden steeds populairder,” zo vertelt Chantal van Rekum. Ook zijn er de e-bikes van Specialized die maar 14 kg wegen. Kortom voor wat voor fiets u op zoek bent, u kunt altijd terecht.

Genomineerd

Nijland Tweewielers is door het vakblad Tweewieler voor de derde keer op rij genomineerd voor Tweewielerwinkel van het jaar en dit jaar inmiddels doorgedrongen tot de finale. Op maandag 20 september wordt de winnaar tijdens de Velovak-beurs bekendgemaakt. Duimen dus dat de fietsenspeciaalzaak uit ’s-Heerenberg deze onderscheiding
dit keer in de wacht sleept!

Fietsverhuur

Het Montferland leent zich uitstekend voor heerlijke fietstochten. Goed om te weten dus dat Nijland
maar liefst 150 fietsen in de verhuur heeft. Verder kan men hier uiteraard zijn tweewieler laten repareren en is er een webshop om onderdelen, maar ook fietsen te bestellen.
“Doordat de vraag zo groot is, kan de levertijd oplopen tot een aantal maanden,” benadrukt Chantal. Als u in het voorjaar van uw nieuwe fiets of e-bike wilt genieten, is het raadzaam niet te lang te wachten met bestellen.
Bij uw keuze staat Nijland Tweewielers u bij met deskundig advies.

Contact

Ga voor meer informatie over Nijland tweewielers naar de website: https://nijlandtweewielers.nl/

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *