Rekos

Snelle service standaard bij Rekos

Een groothandel in bedrijfswagenonderdelen dichtbij de klant. Rekos is een gerenommeerde speler in Oost-Nederland. Met vestigingen in Almelo en Varsseveld wordt een flink werkgebied bediend. Klanten profiteren van een snelle service, het is de kracht van het gemoedelijke familiebedrijf met 50 medewerkers.

Het grote pand aan de Aaltenseweg in Varsseveld met een vloeroppervlak van zo’n 1.000 vierkante meter is ruim van opzet en licht. Een prima werkplek voor de zes medewerkers. In stellingen is een grote voorraad onderdelen overzichtelijk opgeslagen. “We hebben ruim 16.000 onderdelen op voorraad”, vertellen Jan Kulpe en André Stronks van Rekos. Daarmee maakt het bedrijf het verschil. “Dit zijn de meest gangbare artikelen. Maar we leveren alles én snel. Meestal nog dezelfde dag. Dat is van groot belang want een stilstaande truck of trailer kost een onderneming geld.”

Gerenommeerde merken

Rekos in Varsseveld beschikt over twee chauffeurs die iedere dag twee routes door de Achterhoek en de regio Arnhem-Nijmegen maken om klanten te bevoorraden. “We kennen onze klanten persoonlijk en denken met ze mee.” Klanten zijn vooral universele bedrijfswagengarages, zelf reparerende transporteurs en truckdealers die universeel repareren. De onderdelen zijn bestemd voor o.a. trucks, trailers en motorwagens. Het gaat om betrouwbare kwaliteit van gerenommeerde merken. Klanten kunnen ook gebruik maken van de reparatiewerkplaats in Almelo. Daar worden ook keuringen uitgevoerd. Wie een beroep wil doen op Rekos kan vrijblijvend meer informatie krijgen via onderstaande gegevens.

Voor onze vestiging in Varsseveld zoeken wij een

Fulltime Allround Magazijnmedewerker

Het betreft een afwisselende functie waarbij logistieke en administratieve taken worden verricht in een klein en hecht team.

Taken:

  • Het verwerken van binnenkomende goederen
  • Orders verwerken van de klanten
  • Het verwerken van retouren
  • Bezorgen van onderdelen

In bezit van rijbewijs B

Contact

Rekos
Aaltenseweg 50B, 7051 CM Varsseveld
T:  0315 745678
E:  varsseveld@rekos.nl
I:   www.rekos.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Huisdier
Erop uit
Leven
MIJN Magazine

MIJN Huisdier

Ook voor onze huisdieren is het straks vakantie. Ze logeren bij een pension of worden eens lekker onder handen genomen in een salon. Vooral bij warm weer valt het aan

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *