Campagne beeld

Spectaculaire terugkeer van de dino: lichtgevende dino’s stelen de show bij Wunderlight Kalkar

Hét winterevenement voor het hele gezin in Wunderland Kalkar

Bereid je voor op de eerste editie van Wunderlight Kalkar: DinoGlow Adventure, met een spectaculaire terugkeer van de dino. Dit nieuwe evenement beleef je van 1 december t/m 25 februari bij Wunderland Kalkar. Laat je verwonderen door lichtgevende dino’s en attracties, dino-activiteiten en een interactieve show!

Terugkeer van de dino

In het diepste geheim is er in Kalkar jaren gewerkt aan de terugkeer van een dinosauriërs op aarde. In de kerncentrale is een team al jaren bezig om te zorgen dat alle soorten weer tot leven komen. En met succes! In en rondom de koeltoren worden de dino’s deze winter uitgezet.

Hét winterevenement voor het hele gezin

Tijdens dit lichtspektakel laten bezoekers zich verwonderen door de light route langs lichtgevende dino’s, beleven ze de attracties in het donker en leren ze alles over deze bijzondere dieren. Voor de energieke avonturiers is er een indoor playground en show met talloze dino-activiteiten en ontdekken ze alle eigenschappen van de verschillende prehistorische dieren. Het museum van Wunderland Kalkar is daarnaast getransformeerd tot een fascinerende wereld vol evolutie en bijzondere fossiele. Op het eind van de avond worden de kleine avonturiers beloond met een diploma en kleine verrassing. Kortom, een winterevenement voor het hele gezin.

Overnachten in het Wunderland Kalkar Hotel

Maak het dino-avontuur compleet door te overnachten met familie en vrienden! Soms is één avond gewoon niet genoeg om je helemaal onder te dompelen in de winterse sfeer van Wunderland Kalkar. Of het nu tijdens de kerstvakantie is of voor een gezellig verlengd weekend, als je blijft overnachten kun je Wunderland Kalkar op je gemak ontdekken. Ook worden er exclusief voor hotelgasten extra dino-activiteiten aangeboden.

Praktische informatie

Datum: 1 december 2023 tot 25 februari 2024

Prijs: €13,00 online, €15,00 kassa

Tijd: 17:00 – 20:30 uur

Meer informatie en tickets: http://www.wunderlightkalkar.com

Tickets geven toestemming tot de lichtjesroute, de attracties in het park, de binnenspeeltuin, de Dino Show en het foodcourt (eten en drinken niet bij de prijs inbegrepen).

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *