Kerstsfeer in Winter Wunderland

Sprankelende kerstsfeer in Winter Wunderland….

… van 25 december tot 8 januari in Kernie’s Familiepark

Ook dit jaar neemt Winter Wunderland in Kalkar zijn gasten mee op een magische ontdekkingsreis! Deze keer niet in de auto, maar te voet! Walk-In in plaats van Drive-In is het motto voor 2022.

Oh You’re Merry (Kernie Time)

Na twee jaar een kerst drive-in variant gaan de poorten van 25 december t/m 8 januari eindelijk weer open voor een gezellig uitje in het winters omgetoverde pretpark (dagelijks van 14:00 tot 18:00 uur). Natuurlijk, zoals het hoort – dik ingepakt met muts, sjaal en wanten kun je gebruik maken van een aantal geselecteerde attracties. In de gezellig ingerichte Loungebar draait een kerstfilm, kun je knutselen, je laten schminken en marshmallows roosteren buiten op het terras. Mooi verlichte attracties, felle lampjes, vuurschalen en prachtige versieringen geven je het gevoel dat hoort bij de mooiste tijd van het jaar. Bovendien kun je het museum bezoeken die is omgetoverd in een heus winter wonderland. Natuurlijk zijn er ook hartige en zoete hapjes en drankjes verkrijgbaar (tegen bijbetaling).

Kassaprijs € 15,00 p.p.
Online-tickets € 12,50 p.p.
Parkeerkosten € 5,00 per voertuig.
Kinderen t/m 3 jaar gratis

Meer informatie over Winter Wunderland: www.wunderlandkalkar.eu

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *