Start2Bike

Start2Bike: stap met een zeker gevoel op je mountainbike

In de Achterhoek is hard gewerkt aan de aanleg van inmiddels zo’n 340 km mountainbike routes. Op achterhoek.nl/mountainbikeroutes vind je een overzicht. Prachtige, uitgepijlde routes, waar je wandelaars niet tot last bent en je helemaal uit kan leven op je MTB! Tenminste, als je je MTB een beetje beheerst.

Heb je op dat vlak nog wat moeite, zou je graag wat meer weten over hoe je optimaal kan remmen, schakelen en in balans blijven op de mooie tracks, dan is de cursus Start2Bike van de NTFU wat voor jouw!

Cursus

Dit voorjaar organiseert TC Velocé uit Zieuwent opnieuw de cursus Start2Bike. Samen met deskundige trainers en andere gelijkgestemde fietsers werk je aan je basistechniek. Ook is er volop aandacht voor veilig sportief fietsen. In 4 trainingen van elk 3 uur ga je de basistechniek op de fiets verbeteren. Na Start2Bike heb je je conditie verbeterd, nieuwe fietsvrienden gemaakt en het vertrouwen en de techniek om zelf lekker te gaan fietsen.

Ook geschikt voor meer ervaren fietsers

Denk je, als ervaren MTB-er, dit heb ik toch allemaal niet nodig? Laat je eens verrassen! Want, neem jij die bochten echt wel op de soepelste manier? Klim jij op techniek die heuvel op? Of gaat het allemaal op de macht? Twijfel je? Doe dan mee en profiteer van de tips en tricks die je van de ervaren instructeurs krijgt aangereikt.

Schrijf je in voor Start2Bike

Enthousiast geworden? Wil jij ook goed beslagen de paden op? Lijkt het jouw ook geweldig om bijvoorbeeld op 14 mei de Oost Achterhoek Tocht van Tc Veloce, soepeltjes te volbrengen? Doe dan mee! Schrijf je snel in op www.start2bike.nl. De inschrijving is open.

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *