Steentjes en Scharenborg

Steentjes en Scharenborg samen sterker

Het zijn gevestigde namen in de Achterhoek. Steentjes en Scharenborg Beltrum hebben onlangs hun krachten gebundeld. Samen met 14 andere financiële dienstverleners in de Achterhoek, Twente en de Veluwe vormen ze voortaan één organisatie: Licent. Met de kracht van verbinding!

Een unieke gebeurtenis: niet eerder verenigden zoveel zelfstandige assurantiekantoren zich met de nadrukkelijke wens om vast te houden aan vertrouwde normen en waarden. “Een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in combinatie met persoonlijke aandacht, dat staat centraal bij Steentjes en Scharenborg Beltrum. Ook in de nieuwe situatie”, vertellen Rik Steentjes en Edwin Penterman. De eigenaren van Steentjes en Scharenborg Beltrum zijn enthousiast en ambitieus. Klanten zullen weinig van de veranderingen merken, zo geven ze aan. “We houden gewoon onze vertrouwde namen. En blijven werken met onze lokale vestigingen, zodat mensen dichtbij terecht kunnen bij de bekende contactpersonen als aanspreekpunt. We blijven onverminderd helpen bij het maken van financieel goede keuzes en dat doen we onder onze eigen naam.”

Krachtenbundeling

Voor de buitenwereld wordt het niet veel anders, achter de schermen gebeurt wel het één en ander. Zo worden op verschillende onderdelen synergievoordelen behaald. De krachtenbundeling biedt daarmee ook zeker voordeel voor de klant, benadrukken Steentjes en Penterman. “Uitbreiding van de dienstverlening ligt zeker voor de hand. Verder hebben we nu meer expertise, dat staat garant voor een nog beter advies. Het levert ook inkoopvoordeel op omdat onze organisatie meer slagkracht heeft richting verzekeringsmaatschappijen. Kortom de klant profiteert op verschillende manieren.” Het samengaan van de kantoren zorgt voor de lange termijn voor continuïteit. De toekomst is daarmee gewaarborgd.

Verzekeringen

De nieuwe organisatie, Licent, past bij Steentjes en Scharenborg Beltrum. De organisatie zet de mens centraal, en juist dat was men bij de Achterhoekse dienstverleners al jaren gewend. Alles draait om laagdrempelig klantcontact en advies bij de bekende lokale vestigingen en die succesvolle aanpak blijft fier overeind. Bepaalde werkzaamheden worden centraal georganiseerd zonder dat de klant hier iets van merkt. Steentjes en Scharenborg Beltrum bieden verzekeringen voor particulieren en bedrijven, makelaardij, hypotheken, pensioenen, bedrijfsfinancieringen en zakelijke rekeningen. Voor bankzaken kunt u eveneens uitstekend terecht bij RegioBank, als onderdeel van de vestigingen. Kortom, alles onder één dak!

Contact

Voor meer informatie: www.metdekrachtvanverbinding.nl

Loop gerust eens binnen bij één van de kantoren bij u in de buurt. Steentjes heeft vestigingen in Lichtenvoorde, Groenlo, Eibergen en Ruurlo. Scharenborg Beltrum is gevestigd in Beltrum.

Bellen of mailen kan ook.

Steentjes  
T: 0544 372220 
E: info@steentjes.nl  
I: www.steentjes.nl          

Scharenborg Beltrum
T: 0544 481541
E: info@scharenborg-beltrum.nl
I:  www.scharenborg-beltrum.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *