VGRM ACCOUNTANTS & BELASTINGADVISEURS

Sterke allround fiscaal en administratief dienstverlener

De activiteiten van East Financial Services worden voortgezet onder de vlag van VGRM. De nauwe samenwerking kreeg per 1 januari 2023 gestalte. Eigenaar Ron Nijkamp van East Financial Services in Ruurlo is sindsdien verbonden aan VGRM Accountants & Belastingadviseurs met vestigingen in Zelhem en Zieuwent.

Klanten profiteren van de krachtenbundeling. Er is nog meer expertise in huis. “Als relatief klein kantoor waren we wat kwetsbaar”, vertelt Ron Nijkamp. “Onder de vlag van VGRM is de kwaliteit gewaarborgd. Dat geldt ook voor de continuïteit.” Met Ron Nijkamp heeft VGRM een ware specialist in huis gehaald. Hij heeft jarenlang ervaring als adviseur accountant en is als docent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Op het gebied van jaarrekeningenrecht geldt hij als een expert. “De krachtenbundeling strookt met onze ambitie om verder te groeien”, vertellen Raoul Velthorst, Ingmar van Til en Thijs Willemsen. Velthorst en Van Til zijn Register Belastingadviseur, terwijl Willemsen de functie van accountant bekleedt. Het kantoor van East in Ruurlo is gesloten. Klanten kunnen voortaan bij VGRM terecht in Zelhem of Zieuwent waar Ron Nijkamp als aanspreekpunt blijft fungeren.

Volwaardig partner

VGRM Accountants & Belastingadviseurs is een volwaardige partner voor alle fiscale, financiële en administratieve zaken. Klanten profiteren van veel kennis en kunde. Er kan, ook gezien de schaalgrootte, adequaat worden ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen. VGRM telt inmiddels ruim 20 medewerkers. De dienstverlening is laagdrempelig en erg breed van opzet met veel gespecialiseerde kennis. Er heerst de typische Achterhoekse mentaliteit: gemoedelijk, ongedwongen en tijd voor persoonlijke aandacht. Professioneel en betrouwbaar. Meedenken met de klant, is een sterk punt.

Takenpakket

Het takenpakket bestaat uit het verzorgen van alle administratie en belastingzaken voor ondernemers en particulieren, een gericht advies en eventueel online support. Zo kan de financiële administratie compleet of deels worden uitbesteed. Op ieder gewenst moment bestaat er zicht op inkomsten en uitgaven. Naast het verzorgen van de financiële administratie kunnen o.a. de volgende diensten worden geleverd: salarisadministratie, jaarrekeningen, begrotingen, prognoses, begeleiding bij bedrijfsovernames en accountantscontrole. Op fiscaal gebied gaat het o.a. om: aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffingen, toeslagen, dividendbelasting, erfbelasting, schenkbelasting en bezwaar- en beroepsprocedures.

VGRM is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de beroepsorganisatie van Register Belastingadviseurs en samenwerkingsverband Fiscount. Het staat garant voor een hoge kwaliteit van dienstverlening en tal van waarborgen.

Contact

Wilt u informatie over een bepaald onderwerp of vrijblijvend kennismaken? Loop gerust eens bij ons binnen of bel voor een afspraak.

E: info@vgrmgroep.nl
I: www.vgrmgroep.nl

Zieuwent
Zegendijk 16-K
7136 LS Zieuwent
T: 0544 352103

Zelhem
Dr. Grashuisstraat 42
7021 CL Zelhem
T: 0314 621333

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *