er

Steunzolen? Er kan zo veel méér.

Velen van u zijn wel bekend met “steunzolen” of hebben ze in de kast liggen, ‘want past niet in de schoen’ en ‘te dik’. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ingeborg Hanenburg is al 25 jaar podotherapeut en hoort dit vaker. Er kan zo veel méér met zolen dan alleen “steun” en de technieken zijn dusdanig , dat de zolen veel lichter en prettiger zijn dan vroeger. Wel dient de schoen correct te passen bij uw voet en kan het zijn dat er ander schoeisel aangeschaft moet worden, omdat de schoen deel van het probleem is. Daarnaast kan ik zowel steun, maar ook correctie, compensatie, drukverdeling, proprioceptie en alles gecombineerd toepassen in de zolen, waardoor een veel breder scala aan klachten behandeld kan worden. Denk o.a aan ( langdurige) voet-, enkel-,knie-,heup- en rugklachten. Ook voor sporters heb ik allerlei behandelmogelijkheden en adviezen om uw prestaties te verbeten en herstel te bevorderen.

Vakwerkschap

Vaak lopen mensen al jaren afwisselend bij diverse behandelaars, maar klachten blijven of komen weer terug. Mogelijk omdat er symptomatisch en niet of minder oorzakelijk wordt behandeld. Ook omdat de voeten de basis zijn van uw hele gestel. Is de basis verstoord, dan werkt dat ook hogerop. Een gedegen onderzoek is natuurlijk belangrijk en behelst veel méér dan alleen een voetscan/afdruk maken en uw schoenmaat opmeten! Ik ontwerp en maak de producten zelf met geavanceerde (computer-)technieken i.c.m. mijn jarenlange ervaring en handmatig vakwerkschap.

Gespecialiseerd

Naast zolen heb ik als Podotherapeut nog allerlei andere behandelmogelijkheden zoals gespecialiseerde voetbehandelingen ( hardnekkige likdoorns, ontstoken en ingegroeide teennagels, wratten, voetwonden bij Diabetes of Reuma etc.) , taping, teenortheses, vilttechnieken. Ook maak ik specifiek op maat gemaakte en op uw wensen toegepaste slippers en sandalen met uw zooltherapie erin verwerkt. Ook voor mensen met orthopedisch schoeisel zijn er mogelijkheden. Veel hiervan wordt (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar, ook voetbehandelingen.

Klachten?

Heeft u (langdurig) klachten? Blijf er niet mee rondlopen. Neem contact op of kom eens aan. Ik help u graag vérder!

Contact

Voor meer informatie:
Podotherapie Hanenburg
T: Lichtenvoorde: 0544-372520 | Aalten: 0543-476051           
I: www.podotherapiehanenburg.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *