Rock

Streek & Dialect Rock Festival H@ll’s B@ll’s 2024

Op zaterdag 7 september 2024 vindt op het tot festivalterrein ingerichte Landgoed “De Pluimershoeve” aan de Pluimersdijk in Halle het dampende en bruisende Streek & Dialect Rock Festival ‘H@ll’s B@ll’s’ plaats. Met een spectaculair programma met Boh Foi Toch, Mooi Wark, Stoer, De Boetners, Onwies en Snormaal wordt dit voor de liefhebbers een onvergetelijk Open-Air Festival!

Naast 2 XL-podia en de fantastische bands, worden er door onze enthousiaste en vakkundige bar medewerkers koele drinks geschonken, hebben we een uitgebreide food-area met tal van foodtrucks, merchandise stands, ruime zit- en staanplaatsen, schone toiletten, gratis parkeerplaatsen (let op vol=vol) en voldoende overkappingen tegen zon of regen,  oftewel alles om dit unieke festival helemaal compleet te maken.

Programma

Het festivalterrein Landgoed “De Pluimershoeve”, Pluimersdijk 39, 7025 EN in Halle opent zaterdag 7 september haar poorten om 15.00 uur en het programma start om 16.00 uur.

Line-up:
16.00 uur: Stoer
17.00 uur: Snormaal
18.00 uur: Mooi Wark
19.30 uur: Onwies
21.00 uur: De Boetners
22.30 uur: Boh Foi Toch

Kaartverkoop

Ticket voorverkoop: € 33,- 
Ticket dagkassa: € 40,- 
Passe-partout zaterdag 7 september H@ll’s B@ll’s en zondag 8 september Legendary Classics of Rock: €47,50 (te koop tot vrijdag 6 september). Alle prijzen zijn exclusief €1,00 servicekosten.

Info & tickets: www.classicsofrock.nl

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *