Streetfood Caffé Las Fritas

Persoonlijke service en een eerlijk advies bij Optie1 in Lichtenvoorde

Olá! Graag heten we je welkom bij hét streetfood caffé van Winterswijk: Las Fritas. Onze vestiging aan de markt is een kruisbestuiving tussen een restaurant en een snackbar, waar je ook prima terecht kunt voor een lekker speciaalbiertje of bord.

Met een uitgebreide kaart is er voor ieder wat wils: een divers aanbod aan burgers, de asian keuken met diverse soorten noodles, maar ook onze verse huisgemaakte fritas of zoete fritas is er te krijgen. Wist je dat hier het meeste vegetarische en vegan eten in Winterswijk te vinden is? Het caffé las fritas is ingericht in een sfeervolle woonkamer setting, waar je prima met de hele familie terecht kunt. Voor de komende feestdagen kun je er ook terecht: tijdens de kerstdagen wordt er een apart menu geserveerd. Ook worden er ter zijner tijd ontbijt/lunch boxen voor thuis aangeboden en complete kerstpakketten. Wist je tevens dat je het caffé ook compleet kunt afhuren voor feesten en partijen? Tot 100 personen kunnen we zeker plek bieden. Meer mensen? We komen graag op locatie iets moois verzorgen.

https://lasfritascaffe.nl/winterswijk-2

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *