styb

Adem in…. adem uit….

Bij STYB Bedrijfsondersteuning kun je (onderdelen van) je administratie uitbesteden of wij helpen met het creëren van efficiëntie in jouw dagelijkse administratie.

Dit geeft inzicht en overzicht en dat geeft rust. Rust geeft je de ruimte om je vleugels uit te slaan. Te doen wat je leuk vindt. En de tijd te vinden voor inspiratie en verse ideeën. Heb je jouw administratie niet goed voor elkaar dan kan dat juist zorgen voor spanning en stress. Een ondernemer die goed kan omgaan met stress heeft zijn administratie goed op orde, denkt positief, zorgt voor de juiste focus en de juiste ademhaling. De juiste ademhaling toepassen is de tool die je eenvoudig overal kan toepassen. Het zorgt ervoor dat je met meer energie opstaat, beter gefocust kunt zijn en makkelijker kunt bewegen.

Wil je minder stresse ervaren bij jouw administratie, loonadministratie, jaarrekeningen en/of belastingen?

Wat is dan ‘een  juiste ademhaling’? Dat is door je neus in- en uitademen, of ook wel neusademhaling genoemd.  Zo gaat er meer zuurstof naar je hersenen en spieren en zuurstof is jouw brandstof om goed te functioneren. Wil je minder stress ervaren: denk positief en zorg voor juiste ademhaling!

En wil je meer weten over hoe je minder stress kunt ervaren bij jouw administratie, loonadministratie, jaarrekening en/of belastingen? Neem contact met ons op en wij helpen jou graag, zodat je echt kunt ondernemen en kunt doen wat je leuk vindt!

Ramon van Uden, STYB Bedrijfsondersteuning

STYB Bedrijfsondersteuning & Loonium
Spoorstraaat 2-4
7271 CB  Borculo
t 0545 – 200200
www.styb.nl
info@styb.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *