STYB Bedrijfsondersteuning ontzorgt de klant op administratief gebied

STYB staat voor Stick To Your Business – en dat is nu precies wat u als klant kunt doen, doordat de ervaren adviseurs van STYB Bedrijfsondersteuning uw adminstratieve processen  geheel of gedeeltelijk uit handen kunnen nemen. Zo ontstaat opnieuw ruimte om te ondernemen. Weer overzicht en inzicht te krijgen, en rust en inspiratie te ervaren.

Wij ontzorgen de klant op administratief gebied, vertelt Ramon van Uden, business supporter bij STYB. “Soms verzorgen wij de gehele administratie, soms doet de klant een groot deel en controleren wij bijvoorbeeld een keer per maand de administratieprocessen. Het is dus echt maatwerk.”
Het nieuwe product Loonium biedt vele voordelen. Roy Emsbroek van Loonium: “Uw salarisadministratie wordt van A tot Z geregeld. Maandelijks worden mutaties op de salarisstrook verwerkt, conform de actuele wet- en regelgeving en de meest recente cao-updates. Via Loonium worden ook diverse rapportages, loonstroken en de juiste aangifte aan de belastingdienst en pensioeninstanties verstrekt, zonder dat u daar omkijken naar hebt.” Ook kan er een aanvullend Loonium HR-abonnement afgesloten worden. Hierbij wordt de klant volledig ontzorgd op het gebied van arbeidsovereenkomsten en alles hier omheen.

“Door onze uitgebreide ervaring weten de adviseurs van STYB precies wat er speelt op de werkvloer in diverse branches,” aldus Ramon. “STYB onderscheidt zich doordat we de administratieve en bedrijfsprocessen bij de klant van dichtbij volgen. We staan zogezegd zelf ook met de voeten in de klei!”

Meer weten? Kijk op de website of neem vrijblijvend contact op.

STYB Bedrijfsondersteuning & Loonium
Spoorstraaat 2-4
7271 CB  Borculo
t 0545 – 200200
i www.styb.nl
e info@styb.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *