Succes voor TTA-turnsters bij NK Turnen en Olympische Kwalificatiewedstrijd in Ahoy

Achterhoek, 17 juni 2024 – De Top Turnacademie Achterhoek (TTA) heeft afgelopen weekend indruk gemaakt tijdens het NK Turnen in Ahoy, Rotterdam. Dit evenement was tevens de eerste Olympische kwalificatiewedstrijd voor de Spelen in Parijs, die eind juli plaatsvinden. De TTA-turnsters Sanne Wevers, Lieke Wevers en Naomi Visser lieten hun uitzonderlijke talent en vastberadenheid zien in deze cruciale wedstrijd.

Naomi Visser: Naomi Visser schitterde met haar prachtige oefeningen op de brug en balk. Haar uitstekende prestaties leverden haar een welverdiende tweede plaats op in het allround klassement. Naomi’s indrukwekkende techniek en precisie benadrukten haar potentieel voor de komende Olympische Spelen.

Lieke Wevers: Lieke Wevers kende een moeilijke start op de vloer door een dure fout, maar toonde haar veerkracht door de rest van de wedstrijd op indrukwekkende wijze uit te turnen. Ze sloot af met een overtuigende balkoefening, wat haar uiteindelijk de derde plaats in het allround klassement opleverde. Op zondag nam Lieke revanche tijdens de toestelfinales op de vloer, waar ze de hoogste score behaalde en liet zien dat ze ook daar een geduchte concurrent is.

Sanne Wevers: Sanne Wevers, die meedeed op twee toestellen, liet haar doorzettingsvermogen zien tijdens haar brugoefening. Ondanks de uitdagingen, wist ze haar oefening succesvol af te ronden. Ze sloot de wedstrijd af met een top balkoefening, op dit toestel veroverde ze op zondag ook de nationale titel op dit toestel en werd Nederlands Kampioen. Sanne’s prestatie op de balk onderstreepte haar positie met belangrijke toegevoegde waarde voor het team.

“Wij zijn enorm trots op Sanne, Lieke en Naomi,” zegt Willemijn van der Borg. “Hun prestaties tijdens het NK Turnen en de eerste Olympische kwalificatiewedstrijd zijn een bewijs van hun harde werk en toewijding. We kijken met vertrouwen uit naar de tweede kwalificatiewedstrijd in Gent en de Olympische Spelen in Parijs.”

De tweede Olympische kwalificatiewedstrijd vindt plaats op 6 juli in Gent, België. Fans en supporters worden aangemoedigd om onze turnsters te blijven steunen in hun weg naar de Olympische Spelen.

Over Top Turnacademie Achterhoek (TTA) Top Turnacademie Achterhoek is een toonaangevende turnopleiding in Nederland, gericht op het ontwikkelen van jonge turntalenten tot topsporters. Met een focus op zowel technische vaardigheden als mentale kracht, biedt TTA een holistische benadering van training en begeleiding.

TTA
TTA

Verder lezen

Huisdier
Erop uit
Leven
MIJN Magazine

MIJN Huisdier

Ook voor onze huisdieren is het straks vakantie. Ze logeren bij een pension of worden eens lekker onder handen genomen in een salon. Vooral bij warm weer valt het aan

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *