SVEN OGEN

SVEN voor Ogen, voor een deskundig en persoonlijk briladvies

Een bril uitzoeken is niet zo makkelijk als het misschien lijkt. Het is belangrijk een goede keuze te maken, waar je later geen spijt van krijgt. Bij SVEN voor Ogen weten ze precies waar je op moet letten. Je krijgt een deskundig en persoonlijk advies. De bril wordt precies op je wensen en eisen afgesteld. Dat is wel zo prettig, want iedereen is uniek elk advies is daardoor anders!

Focus op kleur, vorm, stijl, gezichtskenmerken en technische aspecten

De mooiste en meest complete brillenwinkel in het hart van de Achterhoek, zo staat SVEN voor Ogen in Ruurlo bekend. De zaak heeft de grootste collectie monturen in de regio, biedt altijd advies op maat en beschikt over veel kennis en kunde met gediplomeerde opticiens en optometristen. Klanten kunnen vertrouwen op onderscheidende oogmode en de beste oogzorg.

Visitekaartje

De collectie monturen vormt het visitekaartje van de sfeervolle en ruim opgezette winkel. Er is een grote keuze in alle prijsklassen en modestijlen, want een bril blijft een persoonlijke smaak. SVEN voor Ogen beschikt over een eigen werkplaats waar de glazen op sterkte geslepen en in de uitgezochte bril gemonteerd worden. Het proces wordt bewust in eigen hand gehouden om de beste kwaliteit te garanderen.

Extra aandacht

De opticiens van SVEN voor Ogen hebben echt aandacht voor de klant. Daarnaast zijn het ware stylisten en nemen ze de tijd voor een afgewogen advies. Dat betaalt zich terug in een mooie bril op maat, want optiek is een vak apart. Immers, een leuk montuur uitzoeken kan iedereen, maar hoe zit het met de technische aspecten van de bril, zoals de sterkte en het type glazen? Daar moet je toch echt opticien voor zijn! Bij SVEN voor Ogen is het altijd een professional die klanten net even anders benadert en die op een verrassende manier adviseert: kijkend naar kleur, vorm, stijl, imago en persoonlijke kenmerken van het gezicht. Welke kleuren passen bij een klant en met welke gezichtskenmerken moet je rekening houden? Als je contrasten uit het gezicht laat terugkomen in het montuur, zorg je voor balans. Daardoor creëer je de gewenste uitstraling.

Stappenplan

Bij een nieuwe bril kopen gaat het om goed zien en er goed uitzien. Klanten kunnen bij SVEN voor Ogen tijdens een afspraak ruimschoots rekenen op alle tijd en aandacht. Tijdens de oogmeting worden de ogen uitgebreid gecontroleerd. Maar er wordt ook gevraagd naar werk, hobby’s en lifestyle. Het is nogal een verschil of je de hele dag in je auto onderweg bent, veel buiten bent of juist computerwerk doet. Na de meting is het tijd om een bril uit te zoeken. Er is volop keuze in materiaal, vorm, stijl en design. Waar wordt jij blij van, klassiek, tijdloos design of juist heel opvallend?

Er wordt goed gelet op de pasvorm, zodat de bril goed zit en niet van je neus zakt. Als laatste wordt de bril afgepast en worden de glazen ingemeten. Hoe nauwkeuriger dit gebeurt hoe fijner je straks kijkt. Op de millimeter nauwkeurig wordt bepaald hoe het glas in je bril komt. Uiteindelijk vind je de bril die perfect bij je past, je persoonlijkheid accentueert maar ook heerlijk zit en geweldig kijkt.

U bent van harte welkom bij SVEN voor Ogen in de Dorpsstraat 17 in Ruurlo.

Voor meer informatie: www.svenvoorogen.nl  

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *