Sylvia gaat voor kort!

Naam: Sylvia
Hobby’s: Fietsen en sporten
In het dagelijks leven: Administratief medewerkster
Waarom doe je mee: Ik heb genoeg van mijn lange haren en
de huidige kleur

Het model van deze maand is Sylvia en stapte binnen bij de salon van Hairemotion in Doetinchem. “Ze vroeg of ik het haar korter wilde knippen. Het haar van Sylvia hangt tot ver over de rug en we hebben korte lagen ingeknipt. Het is een makkelijke coupe en is zeer handig in onderhoud” legt kapster Ingrid uit. Het haar is bovenop licht gesneden, zodat het wat soepeler valt.

“De kleur die Sylvia had was bruin dat al snel weer een grijze uitgroei kreeg. Daar wilde ze graag vanaf.” Het haar is met een folie-techniek een aantal tinten lichter gemaakt, zodat de uitgroei minder opvalt. Het staat haar super goed en… vrouwelijk! Het onderhoud thuis is eenvoudig; was het gekleurde haar met een KMS shampoo met daarna een conditioner. Spray er een vleug je versteviging in en breng het haar in model met föhn of krulborstel.

Na deze metamorfose volgde een fotoshoot, waarvoor Sylvia ook van top tot teen gekleed werd door De Dames van 0314. Sylvia draagt een top van Someday met een grafische print (€ 59,99). De top heeft een mooie glans aan de voorzijde en is katoen aan de achterzijde. De broek die ze draagt is van het merk Studio Anneloes (€ 119,95). Deze zit standaard in de collectie. Leuk met bijpassend schoentje met sleehak. Ook deze is verkrijgbaar bij De Dames van 0314!

Reactie Sylvia

“Ik wilde graag wat anders en dat is perfect gelukt, had het grootste vertrouwen in Hairemotion en ben super tevreden met deze coupe! Ik kan het zelf nu heel makkelijk in model brengen. Dat is ook erg fijn”

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer MIJN Metamorfoses naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *