T2, het beste van beide werelden

T2, het beste van beide werelden

T2 TEKENT VOOR BOUWRESULTAAT 

Laat uw woonwensen werkelijkheid worden bij T2 door échte Achterhoekse mentaliteit, gecombineerd met een verrassend Westelijke professionele aanpak door onze medewerkers. 

De Kennismaking 
Bij T2 zullen we er alles aan doen om u vanaf het eerste contact al welkom te laten voelen. Zullen we gewoon “je” zeggen, dat haalt het formele karakter er een “bietjen” vanaf. Heb je zin in een kopje koffie of thee? In onze moderne karaktervolle kantooromgeving hebben we aan de voorzijde een gevoel van een huiskamer gecreëerd, zodat we daar onder het genot van een drankje eens nader kunnen kennis maken. 

Graag horen we in dit gesprek wat je wensen zijn, en proberen we er direct achter te komen waar ook de grenzen van het idee liggen. Zowel voor jou als opdrachtgever, als ook vanuit de gemeente. Omdat je in onze optiek naar T2 komt voor iets bijzonders, zullen we ook al samen met jou op zoek gaan naar die ene droom, die misschien nu wel werkelijkheid kan worden. 

De offerte

Natuurlijk wordt er over geld gepraat, en de vergoeding die we denken nodig te hebben om ons idee voor jouw droom werkelijkheid te laten worden. Maar ook hier maken we een feestje van, zodat we daarna daadwerkelijk met onze ideeën-fabriek aan de slag kunnen. 

Het ontwerpproces

Uit het eerste gesprek maken wij een zogenoemd Programma van Eisen. En zonder heel technisch te worden, willen we gewoon zeker weten dat alle wensen die we hebben besproken zo goed mogelijk worden verwerkt in ons eerste ontwerp. Dit proces begint altijd met schetsen, omdat tekenen met de hand de snelste weg van hersenen naar papier is. Zodoende kunnen we al denkend een eerste idee laten ontstaan op papier en laten we ons eigenlijk inspireren door onze eigen gedachten. Al snel volgen 3D tekenprogramma’s waar onze tekenkamer mee werkt en waar de ideeën

worden uitgewerkt. Hou je vast, want dit is ook het moment dat je door ons wordt uitgenodigd om in onze vergaderruimte de eerste kennismaking te hebben met de beelden uit je dromen, SPANNEND!! 

En dan?

We hopen natuurlijk dat we je omverblazen met onze fantastische 3D impressies en wie weet zelfs wel een animatie. Maar het kan natuurlijk dat er zaken aangepast moeten worden naar aanleiding van de eerste ontwerpen. Daar is bij ons altijd volop ruimte voor en daar nemen we dan ook écht de tijd voor. Nu is namelijk het moment van boetseren, later in het proces wordt dit steeds lastiger. 

Als we op een gegeven moment allebei tevreden zijn over het resultaat, is het definitieve ontwerp geboren en kunnen we verder! 

Kan ik dan nu gaan bouwen?

Helaas moeten we nog wel wat stappen zetten voordat we kunnen beginnen met metselen, maar wees niet bang, we helpen je “all the way”. We gaan de vergunningaanvraag regelen, de prijsvorming en zelfs de werkvoorbereiding en uitvoering van je nieuwe droomwoning kun je gewoon bij ons onderbrengen onder het motto; niets moet, alles mag. Lekker Achterhoeks toch?!

Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan eens op onze website www.t2groep.nl , daar hebben we de laatste projecten die we hebben gedaan opgezet en kun je nog meer lezen over wat we zoal doen en voor wie. Kennis maken? Dat kan, door even een berichtje op de website achter te laten, even te bellen naar ons vaste nummer of gewoon door eens bij ons naar binnen te lopen. De deur staat ook bij ons gewoon altijd open! 

T2

Wijnbergseweg 105a
7007 AA  Doetinchem
T  0314 212169
info@t2groep.nl
I   www.t2groep.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *