aan de andere kant

Talentenvoorstelling ‘Aan de andere kant’ op de planken

De familievoorstelling ‘Aan de andere kant’ van Amphion Theaterschool Goud is na een driedaagse tour in Gent nu ook in Nederland te zien. De voorstelling staat op zaterdag 12 februari twee keer op de planken bij Amphion.

Naar het gedachtegoed van de Vlaamse pedagoog en onderwijskundige Luk Dewulf

De voorstelling ‘Aan de andere kant’ van regisseur Wendelien Wouters is geïnspireerd op het gedachtegoed van Luk Dewulf, wiens boeken over talent wereldwijd als baanbrekend worden beschouwd. De muziek in de voorstelling is van Zwaan Stam. De voorstelling vertelt het verhaal over Joppe. Joppe leeft in een wereld vol talentenjachten. In zijn wereld bestellen ouders perfect DNA en doen alles om hun kind tot ‘super kid’ te maken. Op een dag  faalt Joppe in de spotlight. Hij komt op mysterieuze wijze ‘Aan de andere kant’ terecht. Daar, aan de andere kant, blijken meer kinderen te wonen. Zij ontdekten wat werkelijk talent is. Met behulp van zijn nieuwe vrienden vult Joppe een rugzak met talenten en treedt de wereld tegemoet.

Praktisch
De voorstelling is op 12 februari om 14:30 en 16:30 uur te zien bij Amphion in de Gruitpoortzaal, locatie Hofstraat 2. Kijk voor informatie en tickets op amphion.nl/theater.

aan de andere kant
Foto’s door Jorgen Wilmsen

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *