Remi Hypnopraktijk

Vol ongeloof keek ze me aan!

Powervrouw en columniste Angela, bekent van dit magazine, had ook de nodige onzekerheden en angsten. Ik gaf haar een hand en vertelde haar: “Ook jij kan van jouw angsten af, ik help je graag.”

Dit was in 2022 en heel verbaasd, toen nog vol ongeloof keek ze me aan en zei: “Ik weet niet of ik dit wel durf? Ik ben bang dat er laadjes worden geopend die ik niet meer wil openen.” Ik vertelde haar dat zij niet bewust terug hoefde naar waar haar probleem ooit was ontstaan, maar haar onbewuste het daar wel weet op te lossen.

Angsten

Daar was het zaadje gepland en ging zij afgelopen jaar het traject aan. Tijdens de sessie vertelde ze mij, dat zij al menig jaar een angststoornis had, door het gevolgd van een traumatische ervaring in 2014.

Dat nare gevoel wat zij jaren met zich mee droeg, is door de mooie sessies veranderd en hierdoor reageert haar lichaam nu ontspannen en in alle rust wanneer ze iemand hoort hoesten.

Wil jij ook in bepaalde situaties meer zelfvertrouwen, ontspanning, rust of energie ervaren? Ik help je graag!

Contactgegevens

Hyonopraktijk Remi
Monseigneur Nolenstraat 10
T: 06 12 15 03 47
I: www.hypnopraktijkremi.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *