Kunstgebit

Kunstgebit op maat: Tandprotheticus Hoogendijk

Voor een goed passend kunstgebit bent u bij Tandprothetische praktijk J. Hoogendijk aan het juiste adres. Veel mensen hebben een verouderd of slecht zittend kunstgebit. Men is vaak bang dat bij een nieuwe prothese de mond teveel veranderd. Dit is meestal niet het geval, zolang de wensen en belangen van de patiënt maar voorop staan.

Protheticus Hoogendijk adviseert mensen met een kunstgebit om regelmatig, eens in de 2 jaar, de mond te laten controleren. Dit voorkomt dat de veranderingen in de mond te groot worden. Zijn de veranderingen te groot geworden, dan is er altijd nog de mogelijkheid tot het plaatsen van Implantaten. In het goed aanmeten en vervaardigen van een kunst gebit gaat veel tijd zitten. Voor het aanmeten van een kunstgebit heeft Hogendijk standaard zes behandelingen nodig. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken.

Kunstgebit Contactgegevens

Tandprothetische praktijk J. Hoogendijk
Dennenweg 28
T: 0314- 36 43 63
I: www.tanprotheticus-jhoogendijk.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *