TPP Post

Tandprotheticus Post streeft naar de beste oplossing

“Heb je problemen met je kunstgebit? Dan zou ik naar Post gaan!” Tandprotheticus Pieter Post hoort regelmatig van nieuwe patiënten dat ze door een ander getipt zijn om naar tandprothetische praktijk Post te gaan. Maar wat doet een tandprotheticus nu eigenlijk?

Een tandprotheticus is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses. Je kunt bij een tandprotheticus terecht voor bijvoorbeeld een klikgebit, kunstgebit of partiële-/frame prothese. Post: “Als tandprotheticus ben je de behandelaar van de patiënt. Je doorloopt met de patiënt de verschillende stappen om tot een perfect passend gebit te komen. Zo kijken we bijvoorbeeld samen naar de vorm, kleur en de stand van de tanden. Daarnaast heeft een tandprotheticus ook de technische kennis die nodig is om het gebit te maken.  Binnen onze praktijk hebben we alles onder één dak. Er werken tandtechnici en een implantoloog voor het plaatsen van implantaten. Hierdoor kan de patiënt voor iedere stap in het proces bij ons terecht.”

Kwaliteit

“Mijn doel is het constant leveren van kwaliteit. De patiënt is bij ons geen nummer en we nemen de tijd die nodig is om tot een perfect resultaat te komen. De wens van de patiënt staat centraal en wij kijken hoe we hieraan kunnen voldoen. Verder vinden we het erg belangrijk om goede voorlichting te geven en oog te hebben voor mogelijke angst bij de patiënt. Dit alles om te zorgen voor een zo prettig mogelijke ervaring voor de patiënt.”

Pieter Post benoemt dat hij hybride werkt, wat wil zeggen dat er zowel handmatig als digitaal wordt gewerkt aan de protheses. “De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van digitale ondersteuning bij het maken van protheses.  Wij maken gebruik van de mogelijkheden van deze nieuwe technieken, maar dat doen we in aanvulling op de handmatige technieken. Zo gebruiken we het beste uit twee werelden om tot het beste eindresultaat te komen.”

Nieuwsgierig?

Als u benieuwd bent naar wat de tandprotheticus voor u kan betekenen kunt u meer informatie vinden op onze website. Hiernaast bent u van harte welkom in de praktijk!

Contactgegevens

Post tandprotheticus
Vredensestraat 19,
7101 MJ Winterswijk
T: 0543-52 39 91
W: eengebitdatzit.nl
E: info@eengebitdatzitzo.nl

Of de vestiging in Haaksbergen:
Twijnerstraat 24,
7481 KL Haaksbergen
T: 053 – 572 69 36

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *