Boenders

Ten Brinke Metaal Aalten: Professionele ‘hobbyschuur’

Ten Brinke Metaal Aalten is gespecialiseerd in diverse soorten metaalbewerking en laswerk. De dynamische onderneming biedt een totaalconcept voor projecten van staal, rvs en aluminium. Een professionele ‘hobbyschuur’, zo ziet Jos ten Brinke zijn bedrijf. Hij gaat iedere dag met plezier aan het werk. Net als zijn vader Henk, allround medewerker met passie voor 3D engineering en Mandy Seijffert, verantwoordelijk voor de administratie.

Dynamisch metaalbewerkingsbedrijf voor particuliere en zakelijke klanten

Ten Brinke Metaal Aalten ging in november 2014 onder leiding van Jos ten Brinke van start. Al snel werd een hal op de Vierde Broekdijk in gebruik genomen. Twee jaar geleden groeide het bedrijf ook daar uit zijn jasje. Daarom volgde verhuizing naar een groter pand, eveneens aan de Vierde Broekdijk. Daar heeft Ten Brinke Metaal Aalten een werkplaats van 400 vierkante meter ter beschikking. “Het gaat voortvarend”, vertelt Jos ten Brinke. “Eigenlijk wordt het hier ook al weer te klein.” Zijn bedrijf doet alles op het gebied van metaal. Van interieur- tot constructiewerk en alles wat er tussenin zit. Je moet dan denken aan winkelinrichting, ombouwen voor haarden en kachels, opbouw- en onderbouw van goederenkisten (o.a. voor vrachtwagens), maar ook productie van items voor de designwereld en voedingsindustrie. “We kunnen alles maken en beheersen veel las- en snijtechnieken.”

Op die manier worden zakelijke opdrachtgevers en particuliere klanten adequaat geholpen. Zo is Ten Brinke Metaal Aalten een vaste partner van o.a. De Heide Smid, Stooff Interior Projects, Virupa, Geven Heftruck Service en Marcel Jansen Zadelkasten. “Meedenken en ontzorgen is onze kracht. Door de vakkennis en ervaring zijn wij in staat om een passende oplossing te bieden voor (complexe) uitdagingen. Iedereen kan hier zo binnenlopen. Het gaat er heel gemoedelijke aan toe, wij noemen dat Achterhoekse mentaliteit.” Ten Brinke Metaal Aalten werkt met geavanceerde apparatuur, waaronder een net aangeschafte fiber-lasermachine. Mede door deze apparatuur is dit bedrijf flexibel in uitvoering en levertijd. De producten worden op maat gemaakt, aan de hand van een 3D tekening. Dat alles in eigen beheer. Klanten kunnen dan precies zien hoe het wordt. Poedercoating in alle RAL-kleuren en montage in de eigen werkplaats behoren tot het totaalpakket.

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar. De openingstijden zijn dagelijks van 7.30 tot

17 uur en ’s avonds op afspraak. Voor meer informatie:

Ten Brinke Metaal Aalten

Vierde Broekdijk 33

7122 JD Aalten

T 0543 785249 / 06 19828110

E tbmaalten@gmail.com

I www.tbmaalten.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *