Boenders

Textiel Service Euregio staat voor u klaar

Textiel Service Euregio bestaat deze maand precies tien jaar. Het bedrijf heeft in die periode een prima naam opgebouwd en trekt steeds meer klanten. Het gaat vooral om bedrijven, maar ook particulieren weten inmiddels de weg te vinden. Voor kwaliteit, service en hygiëne met oog voor het milieu bent u aangewezen op Textiel Service Euregio. Ze staan altijd voor uw klaar.


Voor kwaliteit, service en hygiëne met oog voor het milieu

Het wassen van was- en linnengoed is de hoofdtaak van Textiel Service Euregio, ook wel bekend als Wasserij Euregio. Dat gebeurt op een zeer gedegen manier. Kwaliteitscontroles gedurende het gehele wasproces staat hiervoor garant. Bij binnenkomst wordt alles zorgvuldig nagekeken op beschadigingen en vlekken die extra behandeling vragen. Daarna wordt het wasgoed gewassen in de volautomatische en milieuvriendelijke wasmachines. Bezorging van de schone wasgoed vindt plaats op de afgesproken dag en tijd met een eigen bezorgdienst. De gebruikte wasmiddelen belasten het milieu zo minimaal mogelijk en zorgen voor een schoon en hygiënisch resultaat. Er wordt in alle opzichten rekening gehouden met het milieu. Ook dat is een belangrijke verantwoordelijkheid, aldus het bedrijf. Er wordt gewerkt met groen gas en groene stroom van AGEM. Textiel Service Euregio is constant op zoek naar verbeteringen, om klanten van dienst te zijn maar ook om bij te dragen aan een gezonde wereld voor onze kinderen en kleinkinderen.

Nieuwe klanten

Tijdens het begin van de coronacrisis werd de koers iets aangepast door de omstandigheden. Voorheen was Wasserij Euregio vooral actief voor horeca, toerisme zoals hotels, campings en bed and breakfast-locaties. Maar vanaf maart/april kunnen ook particuliere klanten met hun wasgoed zoals dekbedden terecht. “Het plan was uit nood geboren, want de omzet stortte in elkaar”, weet mede-eigenaar Wim Nijman nog goed. “Het leverde veel nieuwe klanten op, terwijl de bedrijven inmiddels ook weer helemaal terug zijn. De zomermaanden juli en augustus was het zelfs een gekkenhuis met werkweken van 80 uur in de productie. Kortom, het loopt weer als een trein.” Bedrijven of particulieren die hun was- of linnengoed willen laten wassen, kunnen telefonisch of per mail contact opnemen (zie de contactgegevens onderaan dit artikel). “We werken goed en snel en zijn flexibel. Dat betekent dat ook spoedopdrachten probleemloos door ons kunnen worden opgepakt.”

Triple Clean Nederland

TripleClean Nederland is nauw gelieerd aan Textiel Service Euregio. Het zusterbedrijf levert schoonmaakproducten voor bedrijfsleven, industrie en schoonmaakbedrijven tegen de scherpste prijzen, maar met de hoogste kwaliteit. Het gaat om artikelen van het Spaanse topmerk Thomil. De hoogstaande middelen zijn bedoeld voor o.a. schoonmaakorganisaties, horeca en hotelwezen, gezondheidszorg, voedselindustrie, automobielindustrie, onderwijs en wasserijen. De producten zijn veelal HACCP, REACH, ECOLABEL en ENU gecertificeerd. Je kunt ze bestellen via de webshop: www.tripleclean.nl

Voor meer informatie:

Textiel Service Euregio

Ambachtsstraat 37

7102 DW Winterswijk

T    06 13 470 992

E   info@wasserijeuregio.nl

I    www.wasserijeuregio.nl

Triple Clean Nederland

I    www.tripleclean.nl

E   info@tripleclean.nl

T   06 81 380 084

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *