Theaterconcert Joris Linssen & Caramba in DRU

Theaterconcert Joris Linssen & Caramba in DRU

De zevende avondvullende voorstelling, genaamd ‘Dichterbij’, van de Nederlandstalige band Caramba rond zanger/tv-presentator Joris Linssen (bekend van Hello Goodbye en Joris’ kerstboom) is een theaterconcert vol mooie muziek, ontroerende teksten en heel veel energie en lol.

Caramba

Haalden de vijf vrienden tot nu toe veel inspiratie uit Mexico, ditmaal zoeken ze het dichterbij. Uit heel Nederland hebben ze pareltjes van streekartiesten gevonden en deze liedjes uit hun dialect of streektaal naar het Nederlands omgezet en in een Caramba-jasje gestoken. Ook spelen ze nieuw eigen repertoire en komen veel Caramba-klassiekers voorbij in deze dampende en ontroerende show.

Thuisbasis

In de voorstelling staan Ulft, Silvolde en Bontebrug centraal, omdat Joris Linssen & Caramba hun albums opnemen in de Silvox Studio in Bontebrug. De Achterhoek beschouwt Linssen dan ook als de thuisbasis van zijn formatie.

Informatie

De voorstelling begint om 20.00 uur in de Rabobankzaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website of telefonisch via 0315-200150.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *