Barink Badkamers

Duurzame oplossingen in vertrouwde handen bij Tiggelovend-Kok Installatietechniek in Dinxperlo

Duurzame oplossingen zijn bij Tiggelovend-Kok Installatietechniek in Dinxperlo in vertrouwde handen. Het bedrijf is uw betrouwbare partner als het gaat om al het installatiewerk. Voor zonnepanelen, zonnecollectoren, warmtepompen, cv-ketels maar ook voor tuinpompen en beregeningsinstallaties bent u er aan het juiste adres. Tiggelovend-Kok gaat altijd voor de beste kwaliteit en is zeer servicegericht.

Duurzame oplossingen in vertrouwde handen

Voor Tiggelovend-Kok kent de installatietechniek geen geheimen. De onderneming met tientallen jaren ervaring bedient de particuliere, zakelijke en agrarische markt in een groot deel van de Achterhoek. Eigenaar Edwin Leuverink nam het bedrijf in 2006 over en heeft alweer 15 jaar de leiding. Tiggelovend-Kok Installatietechniek maakt een mooie groei door en telt inmiddels zeven fulltime medewerkers. De zeer flexibele werkwijze in combinatie met de geleverde kwaliteit blijkt erg succesvol. Ook is er sprake van korte lijnen. “We leveren gewoon goed werk, dat vertelt zich snel rond”, vertelt Edwin Leuverink.

Landelijke nieuws

Tiggelovend-Kok Installatietechniek is breed georiënteerd. Of het nu gaat om het aanleggen van een compleet klimaatsysteem, het plaatsen van een cv-ketel, het verbouwen van badkamers of elektra- gerelateerde werkzaamheden: het wordt altijd perfect in orde gemaakt. Daarnaast geldt als specialisatie (tuin)pompen en beregeningsinstallaties. Met dat laatste onderdeel haalde eigenaar Leuverink afgelopen zomer landelijke bekendheid over de droogte. “Met een beregeningsinstallatie uit eigen bron ben je duurzaam bezig, zo was de boodschap. Dan hoef je niet het dure drinkwater te gebruiken voor je tuin. Het heeft de vraag naar installaties en pompen enorm vergroot.”

Tiggelovend-Kok geldt als specialist van duurzame oplossingen. Zo heeft het al 13 jaar ervaring met warmtepompen. Het bedrijf kiest op dat gebied bewust voor de uitstekende kwaliteit warmtepompen van Alpha Innotech, Fujitsu/General en ATAG. “In voorbereiding op het plaatsen van een warmtepomp moet je heel gedegen te werk gaan. Je moet gebruik maken van goede transmissie en warmte verlies berekeningen en het inregelen luistert heel nauw. Ook in combinatie met de ventilatie. Daar heb je uiteindelijk veel plezier van. Anders sla je de plank mis en werkt het systeem niet optimaal.” Voor zonnepanelen wordt nauw samengewerkt met Zevenbergen in Aalten en voor zonnecollectoren wordt het ATAG Alec systeem toegepast. Tiggelovend-Kok is verder Select dealer van cv-ketels van ATAG en dealer van Remeha.

Contact

In de showroom bent u welkom voor advies. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op:

Tiggelovend-Kok Installatietechniek

Helmkamp 2A

7091 HR Dinxperlo

T   0315 244888

E   info@tki-dinxperlo.nl

I    www.tki-dinxperlo.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *