TLG

TLG Sterke partner in service en keuze

TLG Ruurlo geldt als dé specialist in technische kwaliteitsonderdelen. De onderneming beschikt over een uitgebreid assortiment en heeft veel kennis en ervaring in huis. TLG Ruurlo staat dan ook bekend als sterke partner in service en keuze. Het biedt kwaliteitsonderdelen voor voornamelijk transport-, loonwerk- en grondverzetbedrijven.

TLG Ruurlo ging in 1991 van start en maakte de afgelopen dertig jaar een mooie groei door. Het bedrijf van Klaas Kist en Huub Klaassen begon aan de Barchemseweg in Ruurlo en verkaste in 1997 naar het huidige onderkomen aan de Spoorstraat. Daar werd in 2003 een nieuwe hal in gebruik genomen. Die was nodig om een uitbreiding van het assortiment en een grotere voorraad mogelijk te maken. Ook heeft men op de locatie de beschikking over een eigen werkplaats. De werkplaats is geschikt voor montage en assemblage. Er worden bijvoorbeeld hydrauliek slangen op maat en/of volgens specificatie gemaakt. Dat geldt ook voor hijs- en hefkettingen die met certificaat worden afgegeven.

Persoonlijk contact

TLG Ruurlo is actief in Oost-Gelderland (Achterhoek en Liemers) en een deel van Twente. De succesvolle aanpak zorgt voor een zeer trouwe klantenkring. Zo is er veel productkennis, hecht het bedrijf grote waarde aan persoonlijk contact en hanteert het korte lijnen ook richting leveranciers. Niets kan bij de aanschaf van de juiste onderdelen meer verhelderend werken dan een persoonlijk advies op maat. TLG Ruurlo helpt u aan de informatie te komen om tot aanschaf van het door u gewenste product over te gaan en heeft tevens een adviserende rol of er een goedkoper alternatief mogelijk is. Ook voor zeer specifieke en gecompliceerde vraagstukken bent u er aan het juiste adres. Dit wordt als een uitdaging gezien waarbij naar een passende oplossing wordt gezocht.

Eigen bezorgdienst

TLG Ruurlo heeft een grote voorraad kwaliteitsproducten van uitsluitend A-merken die snel leverbaar zijn. Een hoge uitleveringsgraad wordt gegarandeerd. Met een eigen bezorgdienst met drie bussen vormt de levering geen enkel probleem. Bedrijven kunnen hun voorraadbeheer overigens ook aan TLG Ruurlo uitbesteden. In dat geval wordt de voorraad van het magazijn nauwkeurig bijgehouden.

Het assortiment bestaat onder andere uit:

  • filters voor vrachtwagens, grondverzetmachines en industriele machines
  • gereedschappen
  • accu’s
  • hydrauliek slangen voor allerlei toepassingen
  • hijs- en hefkettingen
  • reinigingsmiddelen
  • slijp- en lasmiddelen
  • bevestigingsdelen in de ruimste zin van het woord

Voor hydraulische delen maakt het bedrijf gebruik van een aantal wederverkopers, en op locatie de juiste slangen kunnen maken en monteren.

TLG Ruurlo is zelf wederverkoper van Granit Quality Parts en HD Parts van Intertruck.

Voor meer informatie:

TLG Ruurlo B.V. 
Spoorstraat 60
7261 AG Ruurlo
T   0573 451077
E   info@tlg-ruurlo.nl
I    www.tlg-ruurlo.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *