BK keukens

Toe aan een nieuwe keuken? Bezoek de showroom van BK Keukens!

Als je een nieuwe keuken wilt of je bestaande keuken wil renoveren, dan wil je dat het eindresultaat volledig naar wens is. Je wilt er immers nog tientallen jaren plezier van hebben. BK Keukens aan de Fabrieksstraat 30 in Doetinchem, maakt je keuken helemaal naar jouw wensen.

,,Onze showroom is onlangs vernieuwd,” vertelt Wouter Barink van BK Keukens. ,,Het is een heel open showroom met veel ruimte en showkeukens in diverse stijlen en prijsklassen. Onze adviseurs zijn allemaal vakmensen met veel ervaring en een technische achtergrond. Ze nemen ruim de tijd voor een gedegen advies. Meestal zijn er drie tot vier gesprekken nodig om een passend eindplaatje te kunnen maken. Wie zeker wil zijn van een vrijblijvend eerste gesprek, kan het best een afspraak maken.”


Kwaliteitskeukens
BK Keukens vertegenwoordigt twee merken: Artego en Sachsen. ,,Sachsen is een merk van hoge kwaliteit en heeft veel opties,” vertelt Barink. ,,Een voordeel van Sachsen is dat het ook maatwerkmeubelen voor de woonkamer heeft. Dat is vooral mooi bij een open keuken.”

Artego is een kwaliteitsmerk in de budget prijsklasse. ,,Het verschil tussen Sachsen en Artego zit hem vooral in het aantal opties,” licht Barink toe. ,,De kwaliteit van Artego is prima en er is veel keuze in uitvoeringen. Al met al hebben wij voor iedere smaak en ieder budget mogelijkheden, ook qua werkbladen.”


Bouwkundige ervaring
Een groot voordeel van BK Keukens is dat Barink (B) en zijn zakenpartner Arjan Kiers (K) ruime ervaring in de bouw hebben. Barink is aannemer en Kiers al vijfentwintig jaar tegelzetter.

,,Door onze ervaring in de bouw kunnen wij de het hele installatietraject op en top verzorgen,” aldus Barink. ,,Als het nodig is, kan ik ook oplossingen bedenken voor bijvoorbeeld een afwijkende draagconstructie of andere bouwtechnische zaken die we in het werk tegenkomen. Naast keukens kunnen we ook badkamers en verbouwingen verzorgen.”


Apparatuur
Ook qua aparatuur  heeft BK Keukens veel te bieden: Beko, Etna, AEG, ATAG, Pelgrim, Siemens, Bosch en Neff. De plaatsing van de apparatuur gebeurt ook door BK Keukens zelf. ,,Wij bieden echt een all in aanbod,” licht Barink toe. ,,Van eerste gesprek tot na de oplevering.”

Toe aan een nieuwe keuken? Neem dan contact op met BK Keukens voor een vrijblijvend gesprek of bezoek de showroom.

BK Keukens

Fabriekstraat 30
7005 AR Doetinchem
0314-370450
info@bkkeukens.nl
www.bkkeukens.nl
Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *