stage naar baan

Totaalinstallateur Derksen zoekt nieuwe talenten

Werken bij Derksen Installatietechniek!

Derksen Installatietechniek zoekt nieuwe talenten. Vanwege groeiende werkzaamheden heeft de totaalinstallateur in Beek ruimte voor versterking in de vorm van elektriciens en loodgieters. Tevens is er ruimte voor een extra calculator/werkvoorbereider. Het gaat om interessante banen bij een veelzijdige onderneming waar een prettige sfeer heerst.

Derksen Installatietechniek heeft over werk niet te klagen. Het gerenommeerde bedrijf bedient de particuliere, zakelijke en agrarische markt en telt veel vaste klanten. Zo werkt het al jarenlang als huisinstallateur voor de Bakker Bart vestigingen in heel het land, om alle activiteiten in goede banen te leiden, is uitbreiding van het personeelsbestand nodig. Momenteel zijn er 20 medewerkers in dienst. “We zoeken mensen die met veel passie en plezier aan de slag willen met uitdagend werk”, vertelt Chantal ten Broek-Derksen, officemanager bij Derksen Installatietechniek.

Ze is samen met haar man Frank ten Broek eigenaar van het bedrijf. “Door onze brede dienstverlening hebben we medewerkers veel te bieden. Ze kunnen aan de slag met werkzaamheden die ze het liefste doen. Wil je allround of met een specialisatie aan de slag? Het is net wat je wilt. Ook zijn er volop groeikansen.” Het volgen van extra opleidingen of cursussen wordt gestimuleerd. Daarnaast krijgen de nieuwe personeelsleden te maken met fijne collega’s. Bij Derksen Installatietechniek wordt veel waarde gehecht aan een goede werksfeer. Er wordt van alles gedaan om het het personeel naar de zin te maken. “Iedereen hoort er volwaardig bij. Mensen voelen zich gewaardeerd. Je stapt hier echt in een warm bad, dat horen we steeds, zo zijn er regelmatig uitjes, soms ook met partners en tijdens speciale gelegenheden krijgen de medewerkers een leuke attentie.”

Derksen Installatietechniek staat bekend als een soepel geoliede machine waar een prima structuur heerst. Voor een complete ontzorging omtrent uw verwarming, warmwatervoorziening, energiebesparing, dakbedekking of zelfs ook staltechniek kunt u er uitstekend terecht. De ervaren installateur, dakdekker en elektricien met een brede kennis van zaken staat altijd voor u klaar voor montage, installatie en onderhoud van technische voorzieningen, dat gebeurt in de regio, maar ook daarbuiten, of het nu gaat om een nieuwe badkamer, uw verwarming, het automatiseren van uw verlichting of de complete installatie van diverse staltechnieken, bij Derksen Installatietechniek zit u helemaal goed. Wij gaan met passie voor u aan de slag en zorgen altijd voor een mooie afronding, bij ieder project!

Medewerkers krijgen de tijd en ruimte om met mooie projecten zoals de luxere woningbouw aan de slag te gaan. Duurzaamheid is een speerpunt, ook daar kunnen de medewerkers die daarvan houden zich mee uitleven. Agrotechniek is eveneens een specialisatie met aansprekende klussen. Derksen Installatietechniek is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Techniek Nederland en Wij Techniek (OTIB).

Heeft u belangstelling voor één van de vacatures? Kandidaten kunnen zich telefonisch of per mail melden, daarna volgt een uitnodiging voor een gesprek.

Voor meer informatie omtrent de vacatures kijk op de website www.derkseninstallatie.nl

Derksen Installatietechniek

Matjeskolk 8
7037 DZ Beek
T    0316 531295
E    info@derkseninstallatie.nl

I     www.derkseninstallatie.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *