TotalFit Fitness & Health in Ruurlo

Vereerd zijn wij, het team van TotalFit Fitness & Health in Ruurlo, de door Dutch Fitness Awards gekozen beste sportclub van Gelderland! Wij bedanken iedereen die ons naar de eerste plek heeft gestemd. Met deze mooie titel en troffee starten wij dankbaar en gemotiveerd het nieuwe jaar van 2021!

TotalFit Fitness & Health is een veelzijdig fitnesscentrum in Ruurlo. Ben jij op zoek naar een complete sportschool met een ongedwongen sfeer en persoonlijke benadering? Waar je deskundige en enthousiaste begeleiding kunt verwachten van ons team? Kom dan langs voor een proefles of gewoon voor een gezellig kopje koffie!

Fitnessen kan bij TotalFit op de nieuwste kracht- en cardio apparatuur in onze ruim opgezette fitnessruimte. Train je liever in groepsverband? Doe dan eens mee met één van onze fanatieke Small Group trainingen of werk jezelf in het zweet tijdens één van de Clubjoy power, Clubjoy cycle- of spinninglessen. Doe je liever Yoga, Power Yoga of Yin Yoga, dan kun je terecht in onze Yoga studio. Daarnaast bieden wij voor senioren en junioren leuke lessen op maat!

Bij TotalFit Fitness & Health vind je daarmee echt alles op het gebied van inspanning en ontspanning onder één dak.

TotalFit is zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m vrijdag           08:30 – 21:00

Zaterdag                            09:00 – 14:00

Zondag                              09:30 – 12:00

Naast onze core business, spelen wij achter de schermen in op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van voeding en sport. Ons team ontwikkeld en groeit mee door cursussen en trainingen te volgen. De leden worden door ons gecoacht op voeding en door middel van fitness schema’s met behulp van een gepersonaliseerde app.

Daarnaast kunnen ze gebruik maken van extra services zoals Fitsnacks.tv en social media.

Voor updates en meer informatie, volg onze social mediakanalen @totalfitruurlo of kijk op onze website www.totalfitruurlo.nl.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *