Touristikmesse Niederrhein vindt voor de 16e keer plaats

Steeds meer Nederlanders vinden hun weg naar toerismebeurs in Kalker

De Messe Kalkar organiseert jaarlijks vele vak- en publieksbeurzen, waaronder de Touristikmesse Niederrhein die op 1 en 2 februari 2020 alweer voor de zestiende keer plaatsvindt. In twee grote beurshallen vindt u zo’n 150 stands op het gebied van vakantie en vrijetijdsbesteding in heel Duitsland, en zelfs daarbuiten. VVV’s, hotels, campings en vakantieparken, maar daarnaast ook organisaties die allerlei mogelijkheden op vrijetijdsgebied aanbieden.

Wandelen, fietsen en kamperen
“Op de beurs hebben we ook diverse Nederlandse exposanten. We zien dat ook steeds meer Nederlandse bezoekers de weg naar Kalkar weten te vinden,” vertelt Nicole Zobel, projectmanager bij Messe Kalkar en verantwoordelijk voor de organisatie van de Touristikmesse.

Van Hamburg tot München en van de Oostzeekust tot het Zwarte Woud: de grote buurman Duitsland biedt oneindig veel mogelijkheden voor een dagtocht, weekendtrip of vakantie. Bent u in uw vrije tijd graag actief bezig, dan zit u helemaal goed, want op de Touristikmesse vindt u ook heel veel informatie over wandelen en fietsen, ook als het gaat om e-bikes en speciale fietsen voor bijvoorbeeld senioren. Ook op kampeergebied kunt u hier uw hart ophalen. Misschien dat u bij wijze van vakantievoorpret alvast iets aanschaft, want ook dat kan hier!

Oranje

Nieuw dit jaar op de toerismebeurs zijn de zogenaamde Bunte Teppiche: “straatjes” in diverse kleuren. Rondom een groen tapijt presenteren organisaties en gemeenten rondom Kleef zich – hier treft u bijvoorbeeld ook een stand van Airport Weeze aan. Het rode tapijt staat voor de regio’s Wesel en Viersen, en uiteraard is het oranje straatje gereserveerd voor de Nederlandse standhouders!

Even genoeg van rondsnuffelen en informatie vergaren? Dan kunt u in het gezellige café in de grote hal bij Kaffee en verse huisgemaakte Kuchen alvast beginnen met het maken van vakantieplannen. De inwendige mens kan ook elders op de beurs versterkt worden, waarbij Duitse specialiteiten als currywurst natuurlijk niet ontbreken.


Veelzijdige activiteiten

Een breed aanbod aan activiteiten nodigt bezoekers van harte uit om actief mee te doen. Probeer bijvoorbeeld het blotevoetenpad van de Kneipp-verenigingen of begeef u naar de Jump Area Niederrhein: hier worden de nieuwe SpringEnergie Boards gepresenteerd waarmee u uw spieren kunt trainen op een manier waarbij de gewrichten zo min mogelijk worden belast. Uiteraard is er ook gedacht aan leuke en spannende activiteiten voor de kids – die trouwens tot en met 12 jaar geen entree hoeven te betalen.

De Touristikmesse Niederrhein vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 van 10.00-17.00 uur. Goed om te weten als u minder goed te been bent: vanaf het (betaalde) parkeerterrein rijdt een shuttlebus naar de ingang van de beurshal.

Contact

Messe- und Kongresszentrum Kalkar
Griether Str. 110-120
47546 Kalkar
t (00 49) 2824 9100
i www.touristikmesse-niederrhein.eu


___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *