Tweede show DeWolff op DRU Industriepark

Het concert van bluesrockband DeWolff op vrijdag 3 december op het DRU Industriepark was allang uitverkocht, maar in verband met de aangescherpte coronamaatregelen wordt het concert verplaatst naar de theaterzaal én is DeWolff bereid twee keer op een avond te spelen. Dat betekent dat er extra kaarten vrijkomen! Destijds net achter het net gevist? Dit is je kans; bij de show van 22:30 uur is nog plaats.

DeWolff bracht reeds acht studioalbums, twee live albums, twee EP’s, een live album met het Metropole Orkest en een live DVD uit, wonnen in 2019 een Edison voor ‘Best Rock’, in 2020 een Buma Award voor ‘Live Like You’ en namen ook al ooit een album op in het diepe zuiden van de VS met Black Keys-producer en Grammy winnaar Mark Neill. En dit alles terwijl de heren zelf pas in hun twintiger jaren zijn. Ze hebben al meer dan 1.000 shows gespeeld door heel Europa, Australië, Indonesië en zelfs Rusland en prediken zo hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica. Ze maken niet alleen muziek, ze ademen muziek. Je hoeft daarom maar 2 minuten van een DeWolff-show mee te maken om te begrijpen waarom muziek uit de gouden eeuw van de rock nog steeds een plek heeft in de 21ste eeuw.

Informatie

Kaarten zijn verkrijgbaar op de website, telefonisch via 0315 – 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark. Alle vragen en antwoorden over bezoek aan het DRU Industriepark met coronatoegangsbewijs vind je op www.dru-industriepark.nl.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *