Harold Arendsen

Tweede vestiging Autobedrijf Harold Arendsen in Ulft

Autobedrijf Harold Arendsen groeit door. De veelzijdige onderneming heeft per 1 februari een tweede vestiging geopend in het voormalige pand van DAGO aan de Ambachtstraat 7 in Ulft. “Een nieuwe uitdaging die volop kansen biedt”, zegt eigenaar Harold Arendsen.

Autobedrijf Harold Arendsen, de universele dealer, is 22 jaar actief in ’s-Heerenberg. In die periode werd met een uitstekende service en kennis van zaken een trouwe klantenkring opgebouwd. De nieuwe vestiging in Ulft hanteert dezelfde kernwaarden. “We werken in Ulft op exact dezelfde manier als in ’s-Heerenberg”, vertelt Harold Arendsen. Particuliere en zakelijke klanten kunnen er terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud van personenauto’s, bedrijfswagens en campers, schadeherstel, financiering, lease en verhuur (onder de naam Autohopper). In Ulft heeft het bedrijf een showroom ter beschikking. Er zijn nieuwe werknemers aangetrokken. De medewerkers worden flexibel bij beide vestigingen ingezet. “De uitbreiding is mogelijk omdat ik kan vertrouwen op een sterk team. Mede daarom heb ik alle vertrouwen in de toekomst”, besluit Harold.

U bent van harte welkom bij Autobedrijf Harold Arendsen, een erkend BOVAG-bedrijf.

Contactgegevens

Autobedrijf Harold Arendsen

Goorsestraat 2 ’s-Heerenberg, tel. 0314 662055

Ambachtstraat 7 Ulft, tel. 0315 726164

info@haroldarendsen.nl

I   www.haroldarendsen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *