Bedrijven

Unieke marketinguitdaging voor niet één, maar twee bijzondere bedrijven tegelijk!

Wanders Metaalproducten bestaat uit twee zeer uiteenlopende bedrijven die één grote fabriek delen. Wanders Fires & Stoves ontwerpt en produceert hout- en gaskachels voor de particuliere markt. Staalbouw Velp is een grote speler op het gebied van magazijninrichting.

Beide bedrijven produceren in dezelfde fabriek, beide hebben een hele unieke uitdaging op het gebied van marketing. Wij zoeken hiervoor iemand die het durft om met ons mee te groeien en niet bang is om zijn of haar tanden te zetten in gevarieerde werkzaamheden. Wat houden deze werkzaamheden in?

Wanders Fires & Stoves

Wanders Fires & Stoves hecht er veel waarde aan om haar vele (internationale) dealers zo goed en eenduidig mogelijk van informatie te voorzien en wil hier een grote stap in maken. Zo gaan wij een kachelonderdelen webshop opzetten en willen we alle fysieke en online uitingen naar een nieuw niveau brengen. Onze verwachting is hiermee (internationaal) flink te groeien.

Staalbouw Velp

Staalbouw Velp daarentegen gaat een grote transitie tegemoet: We gaan van het exclusief leveren aan dealers naar het proactief betreden van de markt om het hele traject van verkoop tot realisatie van magazijninrichting in eigen beheer te doen. Hiervoor wordt op dit moment een nieuw merk ontwikkeld. We willen dé partij zijn die ingeschakeld wordt bij alles wat te maken heeft met magazijninrichting.

(Online) Marketeer 32 tot 40 uur per week

We zoeken die persoon die even ambitieus en vooruitstrevend is als wijzelf. Iemand die de schouders eronder wil zetten! We hebben enorm veel kennis in huis rondom de producten die we leveren en kennen de markt goed. Je wordt bij ons zeker niet voor de leeuwen gegooid maar we zoeken wel de (online) marketeer die een goede vertaalslag kan maken vanuit onze technische kennis. Bij ons kun je jezelf ontwikkelen op het gebied van content, UX, CRO, Social Media en meer. Wij zoeken iemand die de mind-set heeft om mee te willen groeien en zijn of haar kennis te verbreden. Wij bieden jou een hele diverse en uitdagende functie!

Durf jij het aan en denk je dat je het in je hebt om met ons op hoog tempo mee te ontwikkelen? Dan willen we graag met je in gesprek! Neem contact met ons op via.

Contact

Neem contact met ons op via:
Amtweg 4
7077 AL, Netterden
I: niek.ter.steeg@wanders.com
Tel: 0315 – 382 112

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *