Unieke meubels van mangohout

In de winkel van Mangohoutonline, gevestigd aan de Korte Kapoeniestraat in Doetinchem, worden meubels van topkwaliteit verkocht die gemaakt zijn van mangohout.

“We zijn in december 2020  met mangohoutonline begonnen als webwinkel, maar sinds een jaar hebben we hier in de regio ook een winkel die zes dagen per week open is. Die winkel doet tevens dienst als showroom, waarin klanten de producten kunnen zien en voelen. Zo kan de klant het mangohouten gevoel in huiselijke sfeer ervaren”, vertelt Esther Borkes, manager en webbeheerder bij Mangohoutonline.

Mangohout is een mooi product. “Het is duurzaam, want mangohout wordt niet gekweekt met het oog op het hout. Mangobomen worden geplant voor het kweken van mango’s. Op het moment dat een boom te oud is om voldoende vruchten te leveren, wordt hij gekapt en komt er een nieuwe boom voor in de plaats. Met het oog op de houtkap, heeft mangohout dus helemaal geen footprint.”

Mangohout is ook een unieke soort hardhout met een stoere uitstraling. Het kan goed tegen een stootje. De meubels, die met de hand worden gemaakt in India, zijn meestal vrij robuust, hoewel de Sienna-serie juist weer iets verfijnder is. Esther: “We komen ook bij de klanten aan huis voor advies en inmetingen en indien nodig ondersteunen we tevens bij het monteren van de meubels.”

De belangstelling voor deze fraaie meubelen is groot. Afgelopen jaar bediende Mangohoutonline vele klanten, terwijl ze op google een waardering krijgen van 9.8. Op dit moment worden meubels die op voorraad zijn zeker binnen tien dagen geleverd. Wilt u meer informatie?

Bekijk de website: mangohoutonline.nl

Bezoek de winkel: Korte Kapoeniestraat 102, 7001 CA in Doetinchem. Tel.: 0229-745249

mangohout
mangohout
mangohout

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *