Unieke Trappen

Unieke Trappen in Lichtenvoorde: passie voor trappen

Specialistische kennis bij het samenstellen van trappen en jarenlange ervaring bij montage heeft geresulteerd in een 100% klanttevredenheidsscore. Bent u op zoek naar een duurzame, onderscheidende trap met een eigen karakter? Dan bent u bij Unieke Trappen aan het juiste adres. Een trap moet functioneel, maar ook van esthetische waarde zijn. Unieke Trappen biedt standaard en maatwerktrappen en heeft daarbij alle kennis in huis.

Milieuvriendelijk en duurzaamheid zijn zeker van toepassing op onze onderhoudsvrije traptreden. Deze zijn de sterkste en meest slijtvaste traptreden die op dit moment gemaakt worden. Ze zijn uitermate geschikt voor drukke en veel belopen trappen in bedrijfspanden en openbare ruimten. De bewezen, hoge belastbaarheid in veeleisende omgevingen maakt dat onze trappen ook in particuliere woningen goed tot hun recht komen. Voor de esthetische waarde kunnen de kleuren en diverse oppervlaktebehandelingen van onze uitermate duurzame traptreden moeiteloos aangepast worden voor ieder interieur.

Het hout is milieuvriendelijk, recyclebaar, 100% natuurlijk en vrijwel CO2-neutraal. De onderhoudsvrije traptreden hebben een houten kern die niet alleen van topkwaliteit is, maar ook gecertificeerd is met een FSC of PEFC label. Wereldwijd de twee leidende keurmerken voor verantwoord bosbeheer. Ook onze unieke hoge druk toplaag van de trede is voorzien van FSC keurmerk.

Contact
Heeft u belangstelling en wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op. U bent van harte welkom in onze showroom waar een groot aantal trappen permanent geshowd worden. Koffie staat klaar!

Unieke Trappen

Mercatorstraat 6

7131 PX Lichtenvoorde

T   06 83878960

E   info@unieketrappen.nl

I    www.unieketrappen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *