Nicole uit Doetinchem

Ursula uit Ulft gaat voor grijs

Ons model Ursula van de maand februari wil graag haar geverfde kleur laten uitgroeien en dan naar haar eigenkleur…. grijs!

Om dit te realiseren hebben we een aantal behandelingen moeten doen. Het haar van Ursula hebben we eerst lekker kort en pittig gesneden in een moderne coupe. Dit kapsel past perfect bij haar gezichtsvorm.

Daarna hebben we het haar opgelicht met daar overheen een kleuring, dat dicht bij haar gewenste grijstint komt. Kijk… dit is toch een plaatje? Deze tint kun je thuis zelf heel goed bijhouden met een KMS shampoo voor grijs haar, dat zorgt dat de kleur helder en optimaal blijft.

De kleding die Ursula draagt is van Paradoxx uit Doetinchem. Ze draagt een rok in de voorjaarstint mintgroen met daarop een crèmekleurige blouse met een bijpassende mintgroene trui met een fraaie afwerking. Dit alles is leuk te combineren met een stoer spijkerjasje en een cowboy-enkellaars.

Reactie Ursula:

Erg leuk dat ik hieraan heb mogen meedoen en dat op mijn leeftijd. Ben blij met het resultaat en wil iedereen bedanken!

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer MIJN Metamorfoses naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *