Feest bij Vivaldi

Uw feest bij Vivaldi nu elk seizoen mogelijk

Tot in de wijde omgeving kent iedereen het gezellige steakhouse Vivaldi in Winterswijk-Miste. Het restaurant staat bekend om de veelzijdige menukaart met heerlijke vlees-, vis- en vega-gerechten en de kenmerkende Vivaldi klassiekers met krachtige smaken. Maar Vivaldi is nog veel meer dan dat. Het is namelijk ook alle seizoenen een fantastische gelegenheid voor een Jubileum of bedrijfsfeest!

In 2018 besloot eigenaar Kevin Wiggers het naastgelegen vervallen schuurtje te verbouwen tot een tot een leuke, gezellige western saloon met een fantastische geluids- en lichtinstallatie. Binnenkort zelfs met een mechanische rodeostier! In de saloon kan met ongeveer 50 mensen feest gevierd worden. “Vanuit de saloon heb je een doorloop naar onze partytuin. In december vorig jaar hebben we daar een uitschuifbare terrasoverkapping gemaakt waarmee een deel van de tuin kan worden afgesloten en verwarmd. Samen met de saloon geeft dat nu een ruimte voor feesten en partijen tot 200 mensen”, vertelt Kevin.

Partytuin

De partytuin kan in de maanden mei tot en met september ook zonder de saloon worden afgehuurd voor een uniek tuinfeest(je). De fraaie binnentuin is doormiddel van een hooiberg met tap- en koelinstallatie de perfecte locatie om bijvoorbeeld een verjaardag, trouwdag, bedrijfsfeest of jubileum te vieren. “Als het lekker weer is, is de tuin perfect en als het wat minder lekker weer is, kunnen we nu de overkapping dichtdoen.” Voor feestjes met 20 tot 50 gasten biedt Vivaldi de mogelijkheid om de kapschuur af te huren, om een barbecue te houden of gebruik te maken van een buffet. Vivaldi biedt daarnaast ook allerlei activiteiten, zoals klootschieten, handboogschieten, levend tafelvoetbal en human bowling. “Bij mooi of slecht weer, we denken altijd met de gast mee. Een goede service maakt namelijk het verschil!”

Vervoersservice

“We zitten natuurlijk een beetje buitenaf, maar speciaal daarvoor hebben we een vervoersservice voor grotere groepen in het leven geroepen. Het is een haal- en brengservice die bestaat uit twee bussen, die zijn voorzien van een geluidsinstallatie en een barretje om alvast in de stemming te komen. Dus geef je een feest met honderd gasten; geen probleem!  We halen iedereen op en brengen ze na afloop weer thuis. Zo hoeft niemand de BOB te zijn.”

Contact

Steakhouse Vivaldi,
Haartweg 2, Winterswijk-Miste
T: 31 (0)543-565213
E: reserveren@steakhousevivaldi.nl
I: www.steakhousevivaldi.nl

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *