Harold Arendsen

Uw universele dealer: veelzijdig, vertrouwd en vernieuwend

Het ontzorgen van de klant, dat is de kracht van Autobedrijf Harold Arendsen. De allround onderneming met vestigingen in ’s-Heerenberg en Ulft geldt als ‘uw universele dealer’. Een erkend BOVAG-bedrijf waarbij de zakelijke en particuliere klant centraal staat. Mobiel zijn en blijven, zo luidt de opdracht. Dat zie je terug in de complete dienstverlening.

Met een hecht team van vakkundige en enthousiaste medewerkers groeide Autobedrijf Harold Arendsen in ’s-Heerenberg in ruim twintig jaar uit tot een begrip in de Achterhoek. Het leveren van kwaliteit en service staat voorop. Een professioneel karakter wordt gecombineerd met een gemoedelijke sfeer. Deze aanpak met een persoonlijke benadering zorgt voor steeds meer klanten. Op 1 februari 2023 opende het bedrijf een tweede vestiging met showroom in het voormalige pand van DAGO aan de Ambachtstraat 7 in Ulft. Daar wordt exact hetzelfde concept gehanteerd.

Uitgebreide dienstverlening

Autobedrijf Harold Arendsen biedt een uitgebreide dienstverlening als het om mobiliteit gaat. U kunt er terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, schadeherstel, financiering, lease en verhuur. Op de locatie in ’s-Heerenberg is tevens een tankstation van Kuster Oil gevestigd.

Automakelaar

De verkoop van voertuigen is een belangrijk bedrijfsonderdeel. Het gaat om nieuwe auto’s, bedrijfswagens en vooral jonge occasions. Als ‘uw universele dealer’ is Autobedrijf Harold Arendsen niet gebonden aan een bepaald merk. De onafhankelijke status zorgt voor een eerlijk advies. Uw droomauto is snel binnen handbereik. Die kan ook in het buitenland worden gevonden, want de import van auto’s geldt als een specialisatie. Alles -dus ook de invoer- wordt haarfijn geregeld.

Werkplaats en verhuur

In beide vestigingen is een geavanceerde werkplaats ter beschikking met de meest moderne apparatuur. ‘Uw (lease)auto klaar terwijl u werkt ’, deze slogan wordt waargemaakt. Service wordt geboden voor auto’s, bedrijfswagens en campers. Autobedrijf Harold Arendsen is tevens een allround verhuurbedrijf, deze service met een compleet assortiment wordt aangeboden onder de naam Autohopper.

U bent van harte welkom bij Autobedrijf Harold Arendsen in ’s-Heerenberg en Ulft.

Contactgegevens

Autobedrijf Harold Arendsen

Goorsestraat 2 ’s-Heerenberg,
Tel: 0314 662055

Ambachtstraat 7 Ulft,
Tel: 0315 726164

info@haroldarendsen.nl

I   www.haroldarendsen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *