de keuken vernieuwers

Uw vertrouwde keuken weer als nieuw met de Keukenvernieuwers

Biologisch voedsel, groene energie, verantwoorde kleding, duurzaam (ver)bouwen. Steeds meer mensen realiseren zich dat het lastig leven is tussen hoge afvalbergen. Ruilhandelsites, 2e hands-kledingszaken en Marktplaats zijn populair. Logisch eigenlijk, waarom zou je iets weggooien wat nog goed is?

Keukenvernieuwer Sjon slütter

Ook in de ‘keukenbranche’ is die ontwikkeling naar ‘renovatie in plaats van nieuw’ een trend. Keukenvernieuwer Sjon Slütter weet daar alles van. Hij is aangesloten bij De Keukenvernieuwers, marktleiders op dit gebied. Slütter ‘bedient’ zijn regio vanuit zijn woonplaats Etten.

Hij zegt: “Het opknappen van uw oude keuken loont. Afvoer en leidingen liggen er al en het originele frame van een keuken is meestal prima te gebruiken. Daarom slopen en breken we weinig. Een veel voorkomend probleem is het loslaten van de folie op keukendeurtjes. Wij vervangen alle maten en soorten deurtjes en panelen. Een modern werkblad erbij doet wonderen en als we klaar zijn, lijkt het net alsof de oude, vertrouwde keuken van klant compleet nieuw is geworden!

Het moet goed zijn

Sjon Slütter: “Het spreekt vanzelf dat zo’n werkwijze kostenbesparend is, maar ook het milieu profiteert. We gooien alleen het meest noodzakelijke weg.” Een klant schrijft in een referentie op zijn webpagina over Sjon: “Hij werkt zeer gestructureerd, netjes en het moet goed zijn”. In die woorden kan Sjon zich wel vinden. “In dit vak moet je wel nauwkeurig zijn, anders gaat het natuurlijk mis. Deuren en laden moeten goed sluiten. Kleuren moeten goed bij elkaar passen. Daar let ik ook goed op bij mijn vrijblijvend advies aan de klant.”

Hij vervangt ook alle keukenapparatuur. “Daar kan grote winst geboekt worden: een koelkast die niet goed sluit is in feite een gemene energieslurper.”

Maatwerk

De keukendeurtjes, keukenkastjes, fronten en werkbladen die Sjon Slütter levert, worden in een Nederlandse fabriek gemaakt. “De lijnen zijn kort, maatwerk is daardoor voor ons geen probleem!” De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend.

Wat zien we op de foto’s hieronder?

Eigenlijk is dit waar het bij De Keukenvernieuwers allemaal om draait: een schoolvoorbeeld van keukenrenovatie. Het frame van de ‘oude’ keuken was nog helemaal intact, maar de nieuwe bewoners van het huis waren over de kleur van de frontjes niet te spreken. De bestaande inbouwapparaten waren nog goed, die konden gewoon behouden blijven.

Door De Keukenvernieuwers werd er in korte tijd een kompleet andere sfeer neergezet waardoor de keuken een frisse, moderne uitstraling kreeg. De ‘keukentafelbar’ werd er in het zelfde materiaal bijgebouwd. Zo ontstond er een prachtig geheel. Voor De Keukenvernieuwers een vrij overzichtelijke ‘klus’, maar voor de klant wel één met grote impact!

U kunt Sjon Slütter bereiken via 0315 – 34 25 70 of per mail: sjonslutter@dekeukenvernieuwers.nl. Kijk voor inspiratie, informatie & referenties op  www.dekeukenvernieuwers.nl.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.


  

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *