JAN VERHAEGH BV

Van handel in oud ijzer tot modern metaalrecyclingbedrijf

Voor de afgifte van oud ijzer en metaal zijn bedrijven én particuliere klanten bij Jan Verhaegh B.V in Winterswijk aan het juiste adres. Bij het hechte familiebedrijf met ruim vijftig jaar ervaring draait het om service en vertrouwen. Je kunt er ook terecht voor de verkoop of aankoop van gebruikte bouwmachines.   

Ruim vijftig jaar geleden begonnen vader en moeder Verhaegh op het toenmalige woonwagenkamp Dennenoord in Winterswijk hun handel in oud ijzer. Nu staat er aan de Buys Ballotstraat in Winterswijk een prachtig metaalrecyclingbedrijf op een terrein van 17.500 m2 dat aan de modernste vereisten voldoet.

Hard werken

Jan en Anton Verhaegh namen eind jaren tachtig het bedrijf over van hun ouders. En hoewel er ontzettend veel is veranderd sinds de beginjaren, één ding is hetzelfde gebleven: de familie werkt nog steeds net zo hard als toen. Moesten vader en moeder Verhaegh destijds de monden van tien kinderen voeden met de opbrengst van hun werkzaamheden, Jan en Anton hebben de verantwoordelijkheid voor in totaal 17 mensen die hun brood verdienen in dit bedrijf. Ook de volgende generatie is volop werkzaam binnen de onderneming, het is en blijft een echt en hecht familiebedrijf.

Hergebruikt

Iedere week worden er bij Metaal Recycling Jan Verhaegh vele tonnen aan oud ijzer, metalen, kabels en accu’s verwerkt. Een groot deel is afkomstig van bedrijven, maar ook particulieren en verenigingen en instellingen kunnen afleveren bij Verhaegh. Zo kunnen bedrijven en particuliere klanten naast de werkdagen ook op zaterdag terecht tot 14.00 uur. Materiaal dat afkomstig is van fabrieken, sloop van gebouwen, bussen, afgedankte motoren, opslagtanks, huisraad, alles waar ijzer en metalen in zit, wordt  verwerkt tot hanteerbare brokstukken en gesorteerd op soort metaal. Indien gewenst kan bij bedrijven of particulieren gratis een container geplaatst worden in verschillende soorten en maten. De afnemers van Verhaegh zorgen er weer voor dat de metalen worden hergebruikt. Het meeste ijzer- en metaal komt uit de provincies Gelderland en Overijssel en de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen en wordt veelal opgehaald met de zeven eigen vrachtwagens. Je kunt ze niet missen, prachtig groen gelakt.

Tevens kunnen mensen bij Jan Verhaegh terecht voor de verkoop of aankoop van gebruikte bouwmachines, denk hierbij aan kranen, trucks maar ook heftrucks of stapelaars. Neem contact op of kom kijken en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Voor meer informatie:
Winterswijkse Metaal Recycling Jan Verhaegh
Buys Ballotstraat 14
7102 EA Winterswijk
T: 0543 521244
E: info@janverhaegh.nl
I: www.janverhaegh.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *