van idee tot realisatie

Van idee tot realisatie!

Een begrip nét over de grens….

Architekturbüro Roebrock uit Bocholt hanteert een geheel eigen benadering bij het ontwerpen en uitvoeren van projecten. Of dit nu om een woonhuis gaat, of om een school, overheids- of kantoorgebouw: Kai Roebrock en zijn team zijn van A tot Z bij het proces betrokken.

Roebrock heeft zelf al zo‘n 25 jaar ervaring en benadrukt het grote belang van teamarbeid en voortdurende samenspraak met de opdrachtgevers van het te realiseren pand. „Als architecten zijn wij zeer nauw betrokken, niet alleen bij het ontwerp, maar ook bij de uitvoering tot en met de oplevering,“ vertelt Roebrock. Roebrock schetst het proces in grote lijnen. Nadat met de opdrachtgever(s) besproken is wat de wensen en behoeften zijn, wat men mooi vindt en wat juist niet, volgt een eerste ontwerp. Dit vormt een soort discussiestuk waarbij er nog wijzigingen aangebracht kunnen worden en het ontwerp verder geoptimaliseerd wordt. Dit leidt uiteindelijk tot het eindontwerp.

Duurzaam

„Fantasie kost geen geld,“ vervolgt Roebrock. In de eindontwerpfase wordt gestreefd naar een zo individueel mogelijk ontwerp: komt er een open keuken of juist niet, wil de opdrachtgever een drempelloos woonhuis? Ook is met het oog op het milieu en de stijgende energieprijzen energiebewust bouwen van groot belang. Architekturbüro Roebrock ontwerpt niet alleen het huis zelf, maar besteedt ook aandacht aan zaken als een open haard, trappen, overloop en zelfs het belichtingsplan. Op die manier worden aanpassingen achteraf tot een minimum beperkt. Betreft het een project waarbij aanbesteed moet worden? Roebrock verzorgt ook de aanbestedingen voor bijvoorbeeld elektriciteits- en loodgieterswerk en maakt uit de inzendingen de beste keuze, ook weer in overleg met de opdrachtgever(s). Zo blijft alles onder één dak en is de opleverdatum gegarandeerd.

Benaderbaar

„Wij willen goede, verantwoorde en individuele architectuur leveren,“ zegt Roebrock. Maar minstens net zo belangrijk zijn de gedegen, deskundige adviezen en vooral de vereiste vertrouwensbasis. „Je werkt tenslotte wel een jaar of langer samen aan een project. Dan is vertrouwen en een goede verstandhouding van het grootste belang.“ Architekturbüro Roebrock toont dan ook graag zijn menselijke gezicht: open en benaderbaar.

25 jaar ervaring
Van idee tot realisatie
Particuliere en Zakelijke projecten
Van A tot Z betrokken
Van landhuis tot moderne villa
1 aanspreekpartner gedurende het gehele proces (NL-DE)

Contact

Architekturbüro Roebrock
De-Gasperi-Strasse 28a
46399 Bocholt (Duitsland)
T 00 49 2871 349 03-0
www.roebrock.de
info@roebrock.de

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *