Angela's wereld

Van lipgloss naar chipsvet

De maand Mei betekent voor mij de bloementjes en de bijtjes, minder (draagbare) stof, bronzige haantjes en de afvalrace! Kortom de aanloop naar de zomer, maar onzichtbaar voor de buitenwereld. 

Nu zitten al onze voordeuren dicht maar dat was in Mei 2019 wel anders. Deze maand betekent voor mij ook weer  de 1e opnamedag voor het programma Truck & Tractorpulling op RTL7. Ik wil dan op en top lekker in mijn vel zitten en dat heeft alles te maken met een cijfer. 2 cijfers om precies te zijn. Als jong meisje werd ik al vroeg geconfronteerd met diëtisten. Ik was ballerina bij het conservatorium, waarbij niet alles, maar veel draaide om lichaamsgewicht. Het is bijna zover, de dag van de eerste opname is dichtbij en ja hoor….. het voelt als falen, weer deze cijfers niet behaald. Ik krijg veel voor elkaar maar dit blijft een oneindige jarenlange strijd. Een strijd die alleen in mijn hoofd zit. Ik ben een echte suikerverslaafde. Van chocolade wordt ik heel blij J en wat je blij maakt, daar wil je niet mee stoppen, toch?

De opname dag kan ik niet verschuiven, dus kunnen we alleen maar bidden om geen hittegolf in Mei (deze bestaan geloof me) en duiken we in de wereld van corrigerend ondergoed. Ondergoed waarvan je de behoefte hebt zodra deze dag voorbij is, af te slaan bij het eerste tankstation, daar een toilet opzoekt, je corrigerend ondergoed uittrekt om zodoende weer vrij te kunnen ademen vanuit je buik i.p.v. alleen je borstkas. Geloof me;  Het gevoel dat de rollade wordt bevrijd uit zijn touw na het sudderen in de braadpan. Dat gevoel is onbeschrijfelijk 😉

Mei 2020. Wat treffen we aan als de voordeuren weer open gaan. Het moment dat we weer zichtbaar zijn voor de buitenwereld en afscheid gaan nemen van onze huispakken, hamstervoorraden en Netflix. Dat het chipsvet op onze lippen weer vervangen wordt door lipgloss. Er komt een moment dat ons uiterlijk er voor de buitenwereld weer toe doet. Tot die tijd lieve lezers, let op elkaar. Gelukkig hebben we altijd nog ons corrigerend ondergoed 😉

Be Safe!

xx Angela

Angela’s Wereld – mei 2020
Uitgever – MIJN Magazine

___________________________________________________________________

Columns

Maandblad MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten. Meer columns? Klik dan op de bijbehorende link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/. Vergeet ons ook niet op Facebook te volgen via https://www.facebook.com/MIJNmagazine.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *