Vanaf 5 juli eindelijk weer zorgeloos genieten bij Inselbad Bahia

Of  het deze zomer nu plenst, of de mussen van het dak vallen – bij Bahia zit u altijd goed. Vanaf 5 juli is het zwem- en saunaparadijs in Bocholt eindelijk weer open.

Dat wordt volop genieten van de binnen- en buitenzwembaden, de spannende glijbanen en nog veel meer. Echt toe aan ontspanning? Kies dan voor de sauna met zijn uitgebreide faciliteiten – kom heerlijk relaxen in het zoutwaterbad buiten of beleef de bijzondere ambiance van de boomhutsauna. Bahia heet alle bad- en saunagasten opnieuw van harte welkom!

Bahia moest van eind oktober 2020 tot 5 juli 2021 noodgedwongen de deuren sluiten. Maar in die tijd heeft men bepaald niet stilgezeten. Julia Geisler, verantwoordelijk voor de marketing bij Bahia, vertelt: “Onze bedoeïenentent is gerenoveerd en opnieuw gedecoreerd. In deze stilteruimte staan nu comfortabele ligbedden en er zijn grote ramen geplaatst waardoor u heerlijk in het omringende groen kunt kijken!” Een plekje om niet meer weg te willen, ware het niet dat er nog zoveel ander moois te beleven is. De buitenbar waar vorig jaar al sprake van was, is inmiddels geopend: hier kunt u genieten van een lekker drankje. Ook de zogeheten Remise – ook een rustruimte – is opnieuw aangekleed en bovendien voorzien van waterbedden.

Ontspannende massage

Massages zijn ook weer mogelijk. De honing-gembermassage is echt een aanrader, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een ontspannende massage met aromaolie. Door de coronamaatregelen is maar een beperkt aantal bezoekers mogelijk – handig dus om vooraf uw bezoek (en eventueel massage) aan Bahia te reserveren. Dit kan eenvoudig online. Verder moet elke bad- of saunagast een negatieve test kunnen tonen, volledig gevaccineerd zijn of genezen zijn.

Nieuwe whirlpools

In de waterwereld zijn ook een paar nieuwigheden te bespeuren: er zijn nieuwe whirlpools geïnstalleerd en het diepe zwembad is voorzien van een nieuwe 1-meterduikplank. De spectaculaire glijbanen zijn ook altijd een enorme attractie: spanning en plezier gegarandeerd! Hongerig na al dat gespetter? Bij Inselrestaurant Baloa stilt u de (lekkere) trek. En daarna? Het zwembad, nog eens de glijbaan of toch de whirlpool… het is soms moeilijk kiezen in Inselbad Bahia!

Coronamaatregelen

De coronamaatregelen in Noordrijn-Westfalen zijn ook bij Bahia nog steeds van kracht. Strenge hygiënische maatregelen dus: zo worden de sauna’s tot minimaal 80° C verwarmd, worden bijvoorbeeld relingen en deurklinken regelmatig gedesinfecteerd en zuigt het luchtbehandelingssysteem alleen verse lucht van buiten aan.

Tot slot: de sauna van Bahia is gecertificeerd door de Deutscher Sauna-Bund en heeft het label Sauna Premium ontvangen.

Kijk voordat u gaat voor alle actuele corona-informatie op www.bahia.de/nl.

Inselbad Bahia
Hemdener Weg 169
46399 Bocholt
t (00 49) 2871 272 660
i www.bahia.de /nl
e info@bahia.de

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *