stage naar baan

VAST. Werk in de Achterhoek

Eén van de grootste voordelen van de Talententuin is dat je in aanraking komt met bijna 50 topwerkgevers uit de Achterhoek. Maar eigenlijk is dat niet helemaal waar. Het zijn er namelijk veel meer. Bij VAST., het nieuwe werving & selectiebureau in de regio, mogen ze namelijk werven voor honderden Achterhoekse bedrijven. Zij leggen hun zoektocht naar Achterhoeks talent vaak in handen bij VAST., die vervolgens de brug slaat tussen de beschikbare talenten en de prachtige vaste baankansen die onze regio rijk is.

Nieuw Werving & Selectiebureau slaat brug voor

Op zoek naar een vaste baan in de Achterhoek?
Ben je dus (bijna) afgestudeerd en op zoek naar je startersfunctie in vaste dienst? Of heb je ervaring in een bepaald vakgebied, maar ben je toe aan een nieuwe, permanente uitdaging? Dan maken de branchespecialisten van VAST., die volledig thuis zijn in jouw sector, graag persoonlijk kennis met jou! Zij zullen je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek waarin ze achterhalen: Wie ben jij echt? Wat drijft jou? Waar liggen jouw interesses? Waar heb jij echt passie voor? En in welke werkomgeving functioneer jij op je best? Kortom; ze vragen jou het naadje van de kous. Niet omdat ze zo nieuwsgierig zijn, maar vooral om jou te leren kennen en daardoor de beste match te kunnen maken met jouw toekomstige werkgever.

Op zoek naar Achterhoeks talent om jullie vaste team uit te breiden?
Ben je anderzijds als werkgever op zoek naar Achterhoeks talent, maar kun je ze niet vinden? Of heb je prachtige kansen op een vaste baan voor gedreven werknemers, maar niet de mankracht of kennis om de juiste kandidaten naar jouw bedrijf toe te trekken? Dan benutten de branchespecialisten hun netwerk ook met alle plezier voor jouw organisatie. Zij spreken namelijk dagelijks topkandidaten die dromen van een mooie baan in de regio. Om ook voor jouw bedrijf die passende werknemers te kunnen selecteren, is ook hier een persoonlijke kennismaking van wezenlijk belang. Want alleen als ze jullie organisatie, mensen en cultuur kunnen horen, zien en beleven, zijn ze in staat de juiste match te maken.

Hoe kom ik in contact?
Wil je dus weten wat de Achterhoek jou te bieden heeft op het gebied van werving & selectie vacatures of kandidaten in de sectoren financieel, commercieel, ICT, HRM, logistiek, techniek en bouw? Neem dan vooral contact op met de VAST. branchespecialist van jouw sector.

___________________________________________________________________

MIJN Special

In MIJN Magazine belichten we maandelijks één specifiek thema en deze vormt dan een special binnen de overige redactiepagina’s. Meer MIJN Specials zien? Klik dan op deze link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-special/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *