Veldhuis & Kemper in DRU

Veldhuis & Kemper in DRU Theater

Schopenhauer zei ooit: ‘De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt’. Deze uitspraak vormt de basis voor Hou Dat Vast, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Een hilarische, confronterende en ontroerende avond over vriendschap, relaties en liefde. Op donderdagavond 3 november spelen de mannen hun voorstelling in de theaterzaal op het DRU Industriepark.

Het is twintig jaar geleden dat de mannen Veldhuis & Kemper voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is… Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma Geloof ons nou maar, waarmee de mannen naast volle zalen en prachtige recensies óók een schitterende nominatie voor de Poelifinario, de belangrijkste cabaretprijs van Nederland, in de wacht sleepten. Het is duidelijk, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

Informatie

De voorstelling begint om 20:00 uur in de Rabobankzaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315 – 200150 of in het DRU Inspiratiepunt / VVV op het DRU Industriepark.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *