Vera & Eva willen stoer en pittig

Voor deze rubriek ondergaat iedere maand een Achterhoekse vrouw of man een metamorfose, naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen, met dit keer Vera en Eva.

Naam: Vera en Eva
Leeftijd: 18 en 16
Woonplaats: Doetinchem
In het dagelijks leven: Opleiding ‘onderzoeker milieu’ en opleiding ‘media vorming’
Waarom doen jullie mee: Omdat we graag een stoer en pittig kapsel willen.

Metamorfose:

De 2 zussen houden niet van standaard meisjes dingen, ze houden van stoer en kort en de metamorfose mocht ook absoluut niet te vrouwelijk zijn, het team van Hairemotion is direct aan de slag gegaan. De kapsels van Vera en Eva zijn allebei kort geknipt en gesneden en bij Vera werden zelfs de zij- en nekpartij ook geschoren, net een tikkeltje stoerder! De basiskleur werd bij allebei donkerbruin en in de langere gedeeltes werd het ook opgelicht met een blondering, daaroverheen een Cherise bij Eva en een Apline Green bij Vera.

Kleding:

Vera draagt een Damaged boyfriend jeans van G-Star (€ 159,95) die gecombineerd wordt met een sweater van Calvin Klein (€ 109,00).
Eva draagt een Calvin Klein T-Shirt (€ 49,90) met een zilveren opdruk. De outfit wordt stoerder gemaakt door het te combineren met een leren gilet van Studio AR (€ 159,95) en een witte skinny jeans ook van G-Star (€ 99,95).

Reactie na de metamorfose:

Super blij met het resultaat, het is een ook echte metamorfose!!!  Een ding weten we allebei zeker….. NOOIT geen lang haar meer!

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen, ga voor meer MIJN Metamorfoses naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *