Combitop

Altijd al mooie rechte tanden willen hebben maar geen beugel?

Verhagen Mondzorg

Het klinkt haast onwaarschijnlijk maar toch is het mogelijk. In de praktijk van Verhagen Mondzorg bieden we de ‘onzichtbare beugel’ Spark aan. Want mooie rechte tanden geven je het vertrouwen voluit te kunnen lachen.

Er zijn maar twee praktijken in Nederland waar je hiervoor terecht kunt en daar zijn we trots op. De vraag naar Spark is wereldwijd zo groot dat men die vraag niet aan kan. Waarom dan wel bij ons in Aalten, Groenlo of Lichtenvoorde? Omdat wij wereldwijd onze kennis van 3D individuele beugels uitdragen op congressen en men vanuit de hele Benelux naar Lichtenvoorde komt om hierover geschoold te worden.

De Spark Aligner is een beugelsysteem dat bij iedereen kan worden toegepast. Door middel van opeenvolgende doorzichtige hoesjes wordt de juiste stand van het gebit gerealiseerd. En het mooiste: deze doorzichtige beugel is onzichtbaar en geeft je veel flexibiliteit. De Aligners zijn uitneembaar, dus met eten kun je ze uit doen en het poetsen is veel makkelijker. Heb je een belangrijke afspraak of een speciale gelegenheid, dan doe je ze simpelweg even uit.

Je hebt nu een keuze tussen twee top systemen bij Verhagen Mondzorg: individuele brackets volgens het Insignia systeem of individueel gevormde hoesjes van Spark. Het grootste en belangrijkste verschil tussen de Insignia beugel en de Spark Aligners is de zichtbaarheid. Bij de Insignia beugel zijn de brackets en de draad zichtbaar in de mond. Bij de Spark Aligners zijn de attachments en de hoesjes niet zichtbaar. De overeenkomst is dat we bij beide systemen zicht hebben op de wortelpositie en dat maakt deze systemen uniek. Er zijn zeker ook andere systemen op de markt, soms veel duurder, soms wat goedkoper, maar ze missen allemaal de nauwkeurigheid van de juiste plaatsing van de wortels en dus van je tanden. Daardoor is een Spark of Insignia behandeling juist voorspelbaar en sneller.

Waarom Spark en niet een ander Aligner systeem?
Zoals al vermeld kun je alleen bij Spark de wortels precies binnen het bot plaatsen of houden. Daarnaast zijn de hoesjes veel transparanter en veel gladder dankzij het handmatig polijsten. Het materiaal zorgt ervoor dat krachten veel nauwkeuriger worden overgebracht en daardoor heb je ook veel minder last.

Het is nu dus tijd voor die mooie rechte tanden zonder daarvoor in de brackets te moeten. Ervaar het gemak en het plezier!

Altijd bij je in de buurt!
Voor elke behandeling kun je op één van onze drie locaties in de Achterhoek terecht. Dus waarvoor je ons ook nodig hebt, we zitten altijd in de buurt!

Verhagen Mondzorg

  • Lichtenvoorde, Eschpark 9
  • Groenlo, Buitenschans 47
  • Aalten, Polstraat 36

T  0544 371260

balie@verhagenmondzorg.nl

www.volledigmondzorg.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het