Verhagen Mondzorg

Verhagen Mondzorg Laagdrempelige tandheelkunde

Het einde van 2021 is in zicht en wat was het weer een raar en bewogen jaar. Voor iedereen; jong en oud. Het grootste gedeelte van de mensen kan niet wachten tot de start van 2022. Iedereen vraagt zich natuurlijk ook af, wat brengt 2022 ons? Verhagen Mondzorg hoopt voor iedereen veel goeds. Laat al je dromen uitkomen, natuurlijk ook op tandheelkundig gebied.

Elke leeftijd vraagt om specifieke zorg en begeleiding en daarom ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende disciplines waardoor wij je in elk traject van A tot Z kunnen begeleiden en je helpen aan het beste resultaat voor jouw mond. Of dit nu gaat om een wortelkanaalbehandeling, een beugel, een brug of implantaat. Bij ons krijg je de juiste zorg onder één dak aangeboden, wij kijken samen met jou naar je totale mondgezondheid; mooi en functioneel. En voor deze zorg hoef je nergens anders naar toe, dan naar één van onze praktijken.

Voor zowel jong als oud is een goede mondgezondheid erg belangrijk! Het begint al in de wieg; advies over duimen of speengebruik en daarna bij het doorbreken van het eerste tandje. Maar ook op latere leeftijd is het erg belangrijk om het juiste advies voor jouw mondgezondheid te krijgen en jouw mond goed te verzorgen. Dit allemaal met als doel om zo lang mogelijk je eigen tanden te behouden.

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw gebit kunnen betekenen? Of stoor jij je al tijden aan je gebit waardoor je niet meer durft te lachen? Wacht dan niet langer en doe vandaag nog een vrijblijvende online, gratis virtual consult op onze website!  

Het enige wat jij hoeft te doen is het uploaden van foto’s van jouw gebit en aan te geven waar je niet tevreden over bent. Daarna ontvang je per e-mail, een gratis en geheel vrijblijvend tandheelkundig advies van één van onze tandartsen.

In button:  Het kost maximaal 5 minuten van je tijd

Zorgverzekering
Op 12 november jl. zijn de premies en de inhoud van alle zorgverzekeringen van 2022 bekend gemaakt. Vanaf dat moment kun je overstappen naar een nieuwe zorgverzekering die het beste past bij jouw wensen en budget.

Gaat jouw kind in de toekomst starten met een beugelbehandeling? Dan is het verstandig om je vast te verdiepen in een aanvullende verzekering voor de beugel. Bij de meeste zorgverzekeraars dien je deze aanvullende verzekering één jaar voordat je zoon of dochter in de beugel gaat afgesloten te hebben.

Wist je dat jij je ook aanvullend kunt verzekeren voor tandheelkundige zorg? Je kunt tot 1 januari 2022 overstappen naar de voor jou beste zorgverzekering. Zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet wat je aan moet met jouw zorgverzekering? Doe dan de test op de website van de Consumentenbond.

Heb jij  een aanvullende tandartsverzekering voor 2021?
Ben jij lang niet meer geweest? Wacht dan niet langer en maak dan nog voor dit jaar een afspraak voor een tandartscontrole en een gebitsreiniging! Misschien kun je nog aanspraak maken op het laatste deel van jouw zorgvergoeding.

Ga voor meer informatie over Verhagen mondzorg naar de site: https://volledigmondzorg.nl/


___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *